Minareden pompalı tüfekle dehşet yaşatmıştı, serbest bırakıldı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2018 15:15

Bursa'da dün elinde pompalı tüfekle çıktığı caminin minaresinde dört saat boyunca rasgele ateş edip tehditler yağdıran şüpheli Murat T. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Nilüfer ilçesi Beşevler Mahallesi'nde bulunan Kuba Camisi'nin minaresine dün akşam saatlerinde çıkan Murat T. ruhsatsız pompalı tüfekle çevreye rasgele ateş etmeye başladı.

Borcu olan ve taahhüdü ihlal iddiasıyla hakkında mahkeme tarafından 5 ay hapis cezası verildiği öğrenilen Murat T., intihar edeceğini söyledi. Çevrede geniş güvenlik önlemleri alan ve özel harekât ekibinin de destek verdiği operasyon için olay yerine müzakereci polisler geldi. 4 saat süren ikna gayretleri sonunda Murat T. minareden indirildi. Ambulansta sakinleştirici iğne yapılan Murat T. hakkında, Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce, 'genel güvenliği kasten tehlikeye düşürmek', 'ruhsatsız silah bulundurmak'  suçlarından işlem yapıldı.

Borcu nedeniyle verilen hapis cezasına itiraz edeceğini söyleyen Murat T. daha sonra cumhuriyet savcısının talimatı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Minareden pompalı tüfekle dehşet yaşatmıştı, serbest bırakıldı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!