Milletvekili Serpil Yıldız kaza yaptı

Güncelleme Tarihi:

Milletvekili Serpil Yıldız kaza yaptı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2007 10:36

İZMİR'in Aliağa İlçesi'nde, Anavatan Partisi İzmir Milletvekili Serpil Yıldız ve eşi Yücel Yıldız'ın bulundukları otomobil, bir kamyondan dökülen soya fasulyesi nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Emniyet kemeri bağlı olan çift, otomobilin 4 takla attığı kazadan hafif yaralı kurtuldu.

Kaza, dün saat 22.00 sıralarında İzmir-Çanakkale karayolu Helvacı kavşağı yakınlarında meydana geldi. Foça'dan İzmir yönüne gelen Yücel Yıldız yönetimindeki 35 SY 473 plakalı otomobil, plakası belirlenemen bir kamyondan dökülen soya fasulyesi nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Suvrularak takla atan otomobil yol kenarındaki tarlada durdu.

EMNİYET KEMERİ KURTARDI

Kazayı görenlerin haber vermesiyle, olay yerine sağlık ve güvenlik ekipleri çağrıldı. Emniyet kemeri bağlı olan Yıldız çifti, kazayı hafif yaralanarak atlattı. Yücel Yıldız'ın elinde ve kaburgalarında ezilme olduğu belirtildi. Ambulansla Özel İzmir Kent Hastanesi'ne kaldırılan Yıldız çifti, yapılan tedavinin ardından taburcu oldu.

Kaza anını anlatan Serpil Yıldız, “ Foça'dan eve gidiyorduk aniden yoldaki soya fasulyelerini gördük, kontrolden çıkan otomobil takla attı. Şükürler olsun emniyet kemerlerimiz bağlıydı. Çok daha kötüsü olabilirdi.” diye konuştu.
Öte yandan, aynı nedenle, Ali Şimşek'in kullandığı 35 VCP 29 palakalı otomobil, Nayin Bozkurt yönetimindeki 34 PV 065 plakalı otomobil ve 01 DH 663 plakalı otomobil de kaza yaptı. Otomobillerde maddi hasar meydana geldi. Güvenlik güçleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!