Milletvekili oğlundan yine dayak

Güncelleme Tarihi:

Milletvekili oğlundan yine dayak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2010 09:56

Ankara’da kafe işleten CHP’li Bayram Meral’in oğlu Kemal Meral, anlaşmazlığa düştüğü dükkanın sahibini tekme tokat öldüresiye dövdü. Dayak sahneleri kameralarına yansıdı. Kemal Meral daha önce de bir muhabirlere saldırmış ve mahkemelik olmuştu.

Haberin Devamı

CHP’li Bayram Meral’in oğlu Kemal Meral’in adı yine bir skandalla duyuldu. Ankara’nın gözde alışveriş merkezlerinden Karum’daki olay şöyle gelişti:

 

Karum’un içinde kafe işleten Kemal Meral, geçtiğimiz yıl AVM’nin dışında bulunan bölüme de bir kafe açtı. Açık alanla ilgili Karum Yönetimi’yle sözleşme imzalayan Meral’in süresi Aralık 2009’da sona erdi. Önce mekanı boşaltan Meral’in daha sonra izinsiz olarak aynı yere inşaat başlattığı iddiaları üzerine Karum Alışveriş ve İş Merkezi Yönetimi’nin avukatı tarafından noter aracılığıyla bir uyarı gönderildi.

 

Karum Yönetimi aynı yer için ihaleye çıkma kararı aldı. Yönetim Kurulu üyesi Mimar Adnan Ural’dan teknik proje çıkarması için ölçüm yapması istendi. Ural Karum’da restoran sahibi olan Serdar Çakmak’tan yardım istedi. İkili merdivenlerde 25 Nisan’da ölçü almaya başladı.

 

Haberin Devamı

Olayın bundan sonrası hem Emniyet’teki şikayet dilekçesine hem de güvenlik kameralarına yansıdı.

 

Kamera kayıtlarında, Çakmak ve Ural ölçüm alırken bir grubun merdivenlerin önünde birikmeye başladığı görülüyor. Daha sonra Kemal Meral, Ural ve Çakmak’ın yanına yaklaşarak bir şeyler söylüyor. Ardından itişmeler başlıyor. Bu arada güvenlik görevlileri çıkan kavgayı ayırmaya çalışırken Çakmak’ın yere düştüğü ve Meral’in onu tekmelediği görülüyor. Meral’in yakınları olduğu anlaşılan kişiler de yerdeki Çakmak’a vuruyorlar. Bu sırada Serdar Çakmak’ın tişörtü çıkıyor ve üstü çıplak olarak kalıyor.

 

Olayın ardından Serdar Çakmak Esat Polis Merkezi’ne giderek Kemal Meral, İsmail Murat Karadeniz, Coşkun Cihangir ve yanlarında bulunan, kimliği tespit edilemeyen şahıslardan şikâyetçi oldu.

 

Çakmak “Kasten yaralama” şikayeti yaparken polise verdiği ifadede, ölçüm yaparken Kemal Meral ve diğer şahısların yanlarına geldiğini ve, “Burayı neden ölçüyorsunuz? Ben burada pazartesi günü kafe açacağım. Ben burayı yapmaya başlıyorum. Boşuna uğraşmayın” dediğini söyledi. Çakmak, Ural ile birlikte bunun yönetimin kararı olduğunu hatırlattıklarını belirterek, şöyle devam etti:

 

Haberin Devamı

“Kemal Meral, ‘Ben yönetim kurulu falan dinlemem. Buraya istediğimi yaparım, yaptırmayanın da a... s..rim’ diye cevap verdi. Şahsı ‘terbiyesizlik yapıyorsun’ diye uyardığımızda şahıslar bize vurmaya başladı. Ben yere düştüm. Düştüğümde tişörtüm yırtıldı. Beni kurtarmaya gelen Adnan Ural da darp edildi, gözlüğü kırıldı.”

 

Çakmak şahıslardan şikayetçi olurken Kemal Meral’in de Çakmak’ın kendisine küfür ettiği gerekçesiyle şikayette bulunduğu öğrenildi.

 

MUHABİRE SALDIRMIŞTI

 

Kemal Meral Karum’daki dükkânlar ve kafenin ortaya çıkarılması üzerine çok sinirlenmişti. Meral, bu haberin ardından görüntü almak için Karum’a giden bir muhabiri ve kameramanına saldırmıştı. Saldırıya uğrayan muhabir suç duyurusunda bulunmuş ve saldırı görüntüleri ekranda yayınlanmıştı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!