Milletvekili- asker tartışmasına soruşturma

Güncelleme Tarihi:

Milletvekili- asker tartışmasına soruşturma
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2007 14:57

AKP Balıkesir Milletvekili Edip Uğur ve kızkardeşi Ahsen Uğur'un, Edremit İlçesi'ne bağlı Altınoluk Beldesi'nde, dün araç parkı yüzünden önce jandarma ardından da halkla tartışmasıyla ilgili olarak Jardarma Genel Komutanlığı'nın soruşturma başlattığı belirtildi. CHP Altınoluk Belde Başkanı Besim Ateş de olayı yarın yargıya taşıyacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Besim Ateş yaptığı açıklamada, AKP Balıkesir Milletvekili Edip Uğur'un, kızkardeşi Ahsen Uğur'un otomobilini yasak bölgede park etmek istemesiyle başlayan tartışma sırasında önce jandarmaya, ardından kendisine müdahale edenlere hakaret ettiğini belirterek, “Milletvekilinin bu davranışını protesto ediyoruz. Dokunulmazlığının kaldırılması için imza kampanyası başlattık. 20 Ağustos Pazartesi günü milletvekili hakkında suç duyurusunda bulunacağız” dedi.

Konuyla ilgili olarak Jandarma Genel Komutanlığı'nın da soruşturma başlattığı belirtildi.

AKP Balıkesir Milletvekili Edip Uğur'un kızkardeşi Ahsen Uğur, geçen perşembe günü İskele Mahallesi'nde, otomobilini resmi araçlar için ayrılan belediyeye ait otoparka park etmek istedi. Ancak nöbet tutan asker, izin vermedi. Jandarmayla tartışan Ahsen Uğur, otoparkı terketti. Ahsen Uğur, dün saat 15.45 sıralarında bu kez ağabeyi milletvekili Edip Uğur ile birlikte gelerek otomobilini aynı yere park etmek istedi. Jandarma ekipleri yine engelleyince tartışma çıktı. Edip Uğur önce jandarma, ardında da ardından da halkla tartıştı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!