'Milletimizin sağduyusuna güveniyoruz'

Güncelleme Tarihi:

Milletimizin sağduyusuna güveniyoruz
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2017 23:17

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kadıköy Çiftehavuzlar’da oturan 3’üncü Cumhurbaşkanı Celal Bayar’ın kızı Nilüfer Gürsoy’u dün ziyaret etti.

Haberin Devamı

Yaklaşık 40 dakika süren görüşme sonrası Nilüfer Gürsoy ve Kemal Kılıçdaroğlu birlikte kısa bir açıklama yaptı. Nilüfer Gürsoy şunları söyledi: “Milletimiz için, Türkiye’nin geleceği için bütün ‘hayır’ diyenlere buradan bir selamımız olsun. Cumhuriyet’in temellerini inkâr etmenin, demokrasi yolundan ayrılmanın ne bize ne de bütün dünya için de bir yolu olmadığını görüyorum. İnşallah daha aydınlık daha güzel günler gelecektir. Buna katkıda bulunan herkesin gazaları mübarek olsun diyorum. Heyecanlıyım. Ümitliyim. Tabii endişelerimiz var, kuşkularımız var. Fakat milletimizin sağduyusuna her zaman güveniyoruz. Ümit ediyoruz ki yüksek sesle hayır çıkacak. Türkiye aydınlık yollara doğru mesafe kat edecek.”

‘TARİHİ ÖNEMİ VAR’
Kılıçdaroğlu ise Gürsoy’un mesajının önemli olduğunu belirterek, “Bu mesajı Türk halkı takdir edecektir. Demokrasiye, Cumhuriyet’e, bayrağımıza bağlılık çok ama çok önemlidir. Bunu sizin dillendirmeniz bizim açımızdan çok ama çok önemli. Tarihi bir önemi var. Bu görevi yaptığınız için ayrıca size şükran borçluyuz” dedi.

BAKMADAN GEÇME!