Miley Cyrus'ı bu kez de anne ve babalardan tepki

Güncelleme Tarihi:

Miley Cyrusı bu kez de anne ve babalardan tepki
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2014 13:17

Şarkıcı ve oyuncu Miley Cyrus mutluluğu kendisinden 21 yaş büyük sevgilisi Jared Leto ile yakaladı.

Haberin Devamı

Son dönemde yarattığı tartışmalar ve çeşitli çapta skandallarla gündemden düşmeyen Miley Cyrus, bu kez de Bangerz adlı turnesiyle tartışılıyor.

Huffington Post'ta yer alan habere göre 21 yaşındaki Cyrus'un cinsel içerikli şovundan rahatsız olan anne ve babalar turnenin iptal edilmesini istiyor.

Cyrus'ın menajerlerine şikayet mesajları ve telefonları yağdıranlar arasında bazı hayranları da bulunuyor.

İddialara göre Miley Cyrus'ın iki saatlik sahne gösterisi aşırı dozda cinsel gönderme içerdiği için özellikle de hayranlarının ailelerinden tepki görüyor.

Birçok ailenin bu duruma tepki göstermek için konser biletlerini internetteki çeşitli siteler üzerinden satışa çıkardığı ileri sürülüyor.

Bir iddiaya göre de konsere çocuğuyla birlikte giden bir ebeveyn, Cyrus'ın plak şirketine ulaşıp "9 yaşındaki çocuğumun porno izlemesini istemediğim için konserden erken çıktık" dediği belirtiliyor.

MusicFix adlı internet sitesinde yer alan bir iddiaya göre de ABD'deki birçok konser salonunun bu şikayetleri dikkate alıp programdan çıkarma ihtimalini göz önüne alıp yeni stratejiler belirlemek üzere Miley Cyrus'ın tüm tur ekibi acil toplantıya çağrıldı.

Öte yandan, Cyrus'ın sözcülerinden biri Gossip Cop sitesine yaptığı açıklamada turnenin iptal edilme tehlikesiyle karşı karşıya kalmadığını bu iddiaların tamamen asılsız olduğunu söyledi.

Miley Cyrus da tüm bu tartışmalara Twitter üzerinden yazdığı bir mesajla katıldı: "Sizi uyarmadığımı söyleyemezsiniz" notunu yazan Cyrus herkesi oturup arkasına yaslanıp keyfini çıkarmaya çağırdı.

Miley Cyrus, henüz 18 yaşına girmeden tercih ettiği sahne kostümleri ve şovlarıyla tepki çekmeye başlamıştı.

18 yaşına girdikten sonra da aniden "büyümeye" karar verdi. Şovlarının ve kliplerinin seyri değişti.

Geçen yıl MTV ödül töreninde Robin Thicke ile birlikte sergilediği şov yüzünden acımasızca eleştirildi. Herkes bu kadar genç bir şarkıcının böyle bir şova neden gerek duyduğunu sordu. Sahneyi paylaştığı Robin Thicke de bu şovdan pişmanlık duyduğunu belirtti.

Cyrus'ı babası Billy Ray Cyrus ile Justin Timberlake savundu. Daha sonra da Cyrus, Wrecking Ball adlı şarkısına çektiği kliple tartışıldı.

Sözün kısası Miley Cyrus, kendisini üne kavuşturan Hannah Montana karakterine veda ettiğinden bu yana yaptıklarıyla sürekli eleştiri konusu oldu. İşte genç şarkıcının şikayet yağmuruna tutulan turnesinde sergilediği şovdan fotoğraflar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!