Miley Cyrus ve Emma Roberts'ın suşi keyfi

Güncelleme Tarihi:

Miley Cyrus ve Emma Robertsın suşi keyfi
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2014 11:22

Skandallar kraliçesi olarak pop ikonu Madonna'nın varisi olarak gösterilen genç şarkıcı Miley Cyrus Los Angeles'da kameralara yakalandı.

Haberin Devamı

Geçmişte sürtünme yaşadıkları bilinen Emma Roberts ile şimdi yakın arkadaş olan Miley Cyrus dün gece Los Angeles'daki Kiwami adlı Çin restoranında akşam yemeği yerken kameralara yakalandılar.

Los Angeles'ın Stüdio City bölgesinde bulunan Çin restoranında suşi keyfi yapan Miley Cyrus ile Emma Roberts akşam yemeği sonrası gayet mutlu bir şekilde görüntülendiler.

Emma Roberts soluk pembe bir ceket ile kameralara yansırken Milay Cyrus fildişi rengi kazağı ile görüntülendi. Ünlü ikili restoranda yemek sonrası hararetli bir shobetin içinde görüntülenirken çıkışta magazin basının akınına uğradı.

Vale standından kısa süre bekleyen ünlü ikili basın mensuplarının sorularını cevapsız bırakarak Emma Roberts'ın aracına binerek gözden uzaklaştı.

Miley Cyrus'un eski nişanlısı Liam Hemsworth ile 2012 yılında aynı projede yer alan Emma Roberts aralarında çıkan aşk dedikoduları nedeni ile Miley Cyrus ile polemiğe girdikleri hatırlatılırken ünlü ikilinin yakın arkadaş olması şaşkınlık yarattı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!