Milas'ta kaza: 1 ölü

Güncelleme Tarihi:

Milasta kaza: 1 ölü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2011 10:12

Muğla'nın Milas ilçesindeki trafik kazasında 1 kişi öldü, 3'ü ağır 5 kişi yaralandı.

Milas'tan Ören beldesine seyir halinde bulunan Rıza T. (25) idaresindeki otomobil, Beçin beldesi yakınlarında, aynı istikamette giden Abdullah Güneş'in (32) kullandığı 35 AK 2079 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada, sürücü Rıza T. ve otomobilindeki Mahmut Akın (24) ile diğer otomobilin sürücüsü Abdullah Güneş, yanındaki Müzeyyen Çelik (49) ve Feriştah Güneş (47) yaralandı, Mustafa Güneş (51) ise yaşamını yitirdi.

KALP MASAJI KURTARAMADI

Kaza yerinde kalbi duran Mustafa Güneş'e ilk müdahale acil servis ekipleri tarafından yol ortasında yapıldı. 30 dakika yapılan kalp masajı sayesinde kalbi yeniden çalıştırılan Güneş, kaldırıldığı özel bir hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

75. Yıl Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Rıza T. ve Mahmut Akın'ın hafif yaralandığı, diğer otomobilde bulunan Abdullah Güneş, Müzeyyen Çelik ve Feriştah Güneş'in ise hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

Ören-Milas karayolunda kaza sonrasında trafik akışı güvenlik güçlerinin kontrolünde tek şeritten sağlandı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!