MHP'li Özönder Ankara'da toprağa verildi

Güncelleme Tarihi:

MHPli Özönder Ankarada toprağa verildi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2007 15:33

İstanbul’dan MHP milletvekili seçilen ve dün geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Mehmet Cihat Özönder, Ankara Kocatepe Camii'ndeki cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Haberin Devamı

Özönder’in Kocatepe Camii’nde kılınan cenaze namazına MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, İçişleri Bakanı Osman Güneş, Ulaştırma Bakanı Binalı Yıldırım, AKP stanbul Milletvekili Egemen Bağış, MHP Genel Başkan Yardımcıları Cihan Paçacı, Mehmet Şandır ve Oktay Vural, MHP’den Ankara Milletvekili seçilen Tuğrul Türkeş ve Deniz Bölükbaşı, Sivas’tan bağımsız milletvekili seçilen eski BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, eski Sağlık Bakanı Osman Durmuş, çok sayıda eski ve yeni MHP milletvekili ile Özönder’in akademisyen arkadaşları ve partililer katıldı.

Partililerle birlikte Kocatepe Camii’ne gelen Bahçeli, önce aynı camide cenaze namazı kılınacak olan emekli Albay Hamdi Özkan’ın ailesine başsağlığı diledi ve Cuma namazını kılmak için camiye girdi. Egemen Bağış ve Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ile birlikte Kocatepe Camii’ne gelen Abdullah Gül de Özkan’ın ailesine başsağlığı diledikten sonra namaz için camiye geçti.

Cenaze namazında Bahçeli ile Gül, Özönder’in tabutu başında tokalaşarak kısa süre sohbet ettiler. Özönder’in naaşı daha sonra toprağa verilmek üzere Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi

MECZUP EYLEMİ

Cenaze namazı bitmek üzereyken ambulansın üzerine çıkan bir kişi, “Müslümanlar uyanın, bunlar şeytan teşkilatı”, “Bunlar yok etmeye gelmişler”, “Herkes uyansın” diye bağırmaya başladı. 45-50 yaşlarında olan ve isminin Ufuk Kutlu olduğunu söyleyen kişi, bir süre ambulansın üzerinde bağırdıktan sonra polis tarafından gözaltına alındı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!