MHP'li Başkan'dan ilginç sözler

Güncelleme Tarihi:

MHPli Başkandan ilginç sözler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2009 18:51

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nin Belediye Başkanı MHP'li Mustafa Gül, ilçe merkezindeki meydandan kaldırılan, ardından bir parktaki havuzun ortasına yerleştirilen ‘Aşk Yağmuru’ heykeliyle ilgili basında çıkan haberler sayesinde ilçenin tanıtımını yaptıklarını söyledi.

MHP Kemer İlçe Yönetim Kurulu toplantısına katılan Başkan Mustafa Gül, partililere belediyenin çalışmaları ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Başkanlığa dört kez aday olduğunu, iki kez aday gösterildiğini belirten Başkan Gül, “Onun için bu seçimin anlamı çok farklıydı. Şu an belediyede müdürlükleri geliştirdik ve çoğalttık. Kim kiminle rahat çalışabilecekse biz buradaki düzeni öyle kurduk. Bugün bu cenazeyi ilçe teşkilatımızda, personelimizle, meclis üyelerimiz ve bu işe gönül vermiş arkadaşlarımızla çıkaracağız” dedi.

HERKES KAZMAYI ELİNE ALACAK

Güvenlik şirketini gönderdiklerini, yakında temizlik sistemini de göndereceklerini belirten Gül, “İki tane grup var biliyorsunuz. Park bahçe grubu ile süpürge grubu. Şu anda da belirttiğim gibi belediyede emekliliği dolmuş 30 adam var. Mutlaka biz süpürge bölümüne yeni bir ihale ile yeni insanlar alacağız. Park bahçe bölümünü de kaldırıyoruz. Belediyenin içindeki arkadaşlarımız parka bahçeye çıkıp çalışacaklar. Eğer Kemer için çalışıyor ve bir yerlere getirmek için uğraşıyorsak herkes kazmayı, küreği alıp çalışacak” diye konuştu.

Şu anda belediye başkanlığı yapmadığını, ön büro memurluğu yaptığını kaydeden Gül, “Akşama kadar kim gelecek, ona o ne yapacak, onlara bakıyoruz. Gündüz ön büro memurluğu yapıyoruz. Mesaiden sonra da arkadaşlarla toplanıp projelerimizi üretiyoruz. Şu anda belediyeye sabah gidiyorlar, akşam çıkıyorlar diye düşünen insanlar olabilir. Düşünsünler önemli değil. Ekim ayında tüm insanlar ne olduğunu görecek. Bizim sloganımız, iddiamız budur” dedi.

Belediyenin icraatlarıyla gündeme çıkmadığını kaydeden Başkan Gül, “Heykelle çıktık, ama neticede biz çıktık. Önemli olan çıkmak ve biz onu başardık. Bana Turizm Bakanı da sordu, ‘Neden heykeli söktürdün?’ diye. ‘Neden acele ettin?’ diye. Bu heykelin kaldırılmasıyla Kemer’in tanıtımı bütün dünyaya yapıldı. Ben belediyenin bütçesini gazetecilere versem yaptıramazdım o tanıtımı. Şimdi ben kaldırırken bunlara bir ay yazdırdım. Şimdi başka bir yere koydurduk. Bir hafta daha yazdırdım. Ondan sonra da kimse sormaz, miadını doldurmuş olur” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!