MHP'de sıcak gelişme... Belediye Başkanının istifası istendi

Güncelleme Tarihi:

MHPde sıcak gelişme... Belediye Başkanının istifası istendi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2018 17:47

MHP Genel Merkezi, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ve 6 belediye meclis üyesinin istifasını istedi.

Haberin Devamı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Kars Belediye Başkanı ve 6 Meclis üyesinin partiden istifalarının istendiğini açıkladı.

Durmaz, istifaların istenme gerekçesini ise şöyle duyurdu: "Partimizin saygınlığına halel getirici tutum ve davranışları"

MHPde sıcak gelişme... Belediye Başkanının istifası istendi

Murtaza Karaçanta

KARS BELEDİYESİ BAŞKAN YARDIMCISI FERİT YENİCE:  "ŞOKTAYIZ"

Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ve 6 meclis üyesinin istifasının MHP Genel Merkezinden telefon talimatıyla istendiği öğrenildi. Belediye personeli talimat karşısında şaşkına dönerken, bazılarının üzüntüden ağladığı belirtiliyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Ferit Yenice, 'Hangi gerekçeyle istifalar istendi' sorusu üzerine "Şoktayız. Ne olduğunu biz de bilmiyoruz" yanıtını verdi.

Haberin Devamı

GÖREVİMİN BAŞINDAYIM DEMİŞTİ

KARS Belediye Başkanı MHP'li Murtaza Karaçanta, belediyeye kayyum atandığı yönündeki iddialar üzerine Temmuz ayında yaptığı açıklamada, "Bazı çevreler menfaatlerine uygun kararlar vermediğimiz için bu söylentileri çıkarıyorlar. Ayrıca bazı siyasi çevreler belediyemizi ve partimizi yıpratmak istemekteler. Bunlara asla fırsat vermeyeceğiz. Görevimizin başındayız ve aynı şevkle devam ediyoruz" demişti.

 

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!