MHP’li Vural: AKP'nin 'Derin'Şer Koalisyonu'nun sonu gelmiştir

Güncelleme Tarihi:

MHP’li Vural: AKPnin DerinŞer Koalisyonunun sonu gelmiştir
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2007 15:19

MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, AKP’nin dört buçuk yıllık hükümet döneminin Türk milleti ile değil, yurt içi ve yurt dışı Türkiye karşıtı gruplarla koalisyon yaptığını öne sürerek, “AKP’nin ‘derin’ şer Koalisyonu’nun sonu gelmiştir. Türk Milleti AKP’nin bölücü DTP’lilerle koalisyonuna izin vermeyecektir” değerlendirmesini yaptı.

Haberin Devamı

Vural yaptığı yazılı açıklamada, Kuzey Irak’ta bir Kürt devleti kurma hevesine kapılan Kürt aşiret liderleri ve Güney Kıbrıs'taki Rum liderlerinin, AKP ve lideri Recep Tayyip Erdoğan’a destek yarışı içine girdiklerini savundu.

Vural, “Ilımlı İslam kisvesi altında aklını ve iradesini mandacı gruplara teslim eden, milleti ‘Milli’ kimlik karşıtlığı ile kuşatarak, 1. Cumhuriyeti yıkıp 2. Cumhuriyeti kurmak isteyenler, misyonerler ve bölücüler ile ittifak yapan AKP iktidarı kaçınılmaz sona doğru ilerlemektedir” dedi.


HALK, DERİN KOALİSYONU GÖRDÜ


Vural, terörle mücadeleyi Avrupa Birliği normlarına aykırı gören Başbakan ve AKP sözcülerinin, Kopenhag siyasi kriterleri çerçevesinde verilen haklardan geriye dönüş olmayacağını açıkladıklarını ve bölücü odaklara teminat verdiklerini söyledi. “Türk Milleti AKP’nin ‘Şer Koalisyonu’nu unutmayacak, kendisini kimliksiz, omurgasız, basiretsiz politikalarla uçurumlara, gerginliklere sürükleyen Erdoğan liderliğindeki AKP hükümetine gereken cezayı sandıkta verecektir” diyen Vural, şunları ekledi:

"22 Temmuz seçimlerinde sandığa gömüleceğini gören AKP çareyi PKK destekli DTP ile koalisyon kurmakta aramaktadır. Milletimiz AKP’nin bugüne kadar hainlerle, şer odaklarıyla yaptığı 'Derin Koalisyonu' görmüştür. Bundan sonra da Türkiye’yi bölücülere teslim etmeye, PKK ile müzakereye DTP ile koalisyon yapmaya hazırlanan AKP’ye izin vermeyecektir."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!