MHP İl Başkanları toplandı

Güncelleme Tarihi:

MHP İl Başkanları toplandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2007 11:20

MHP il başkanları, parti genel merkezinde Genel Başkan Devlet Bahçeli başkanlığında toplandı.

Haberin Devamı

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) il başkanları toplantısında seçim süreci ve bundan sonra yapılacak çalışmalar ele alındı.

Parti genel merkezinde basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıda, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, çalışmalardan dolayı parti örgütlerine teşekkür ederek, il başkanlarından seçim sürecine ilişkin değerlendirme raporu istedi.

Alınan bilgiye göre, toplantıda, Cumhurbaşkanlığı konusuna da değinen Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı seçimi için TBMM'ye gireceklerini belirterek, “Krizden beslenmek gibi bir lüksümüz yok” değerlendirmesinde bulundu. Bahçeli, partisinin Cumhurbaşkanı adayı gösterip göstermeyeceği konusunun MYK toplantısında görüşüleceğini kaydetti.

Meclis aritmetiğini de değerlendiren Bahçeli'nin, “Bizim Kürtçe konuşan vatandaşlarla bir problemimiz yok. Bölücülük yapmak isteyenlere tavrımızı gösteririz” şeklinde konuştuğu belirtildi.

Haberin Devamı

Bahçeli, öğleden sonra MHP'den seçilen milletvekilleri ve MYK üyeleriyle bir araya gelecek.

Bu arada, toplantından sonra, 21. Dönem Malatya Milletvekili Namık Hakan Durhan ile MHP İstanbul İl Başkanı İhsan Barutçu arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!