Metrobüs ve Metro çalışıyor mu? Marmaray'da seferler devam ediyor mu?

Güncelleme Tarihi:

Metrobüs ve Metro çalışıyor mu Marmarayda seferler devam ediyor mu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2017 11:08

Metrobüs ve Metro çalışıyor mu sorusuna cevap arayan İstanbullular, mega kentte yağmurun meydana getirdiği koşullar nedeniyle ulaşımda sıkıntı olup olmadığını araştırıyor. Peki, resmi bilgilere göre İstanbul'da Metro ve Metrobüs çalışıyor mu? İşte, Marmaray dahil İstanbul'da ulaşımın durumu ve Metro, Metrobüs'ün çalışıp çalışmadığına dair detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Metro çalışıyor mu sorusu, yoğun yağışa maruz kalan İstanbul'da bugünün en çok merak edilen konularından birisi oldu. Metro ve Metrobüs duraklarının adeta göle döndüğü görüntüler sonrası birçok vatandaş, metro ve Metrobüs çalışıyor mu sorusunu yöneltti. Peki, İstanbul'da Metro ve Metrobüs çalışıyor mu? İşte, detaylı bilgiler

Not: Aşağıda yer alan bilgiler 18 Temmuz 2017 saat 13.20 itibariyle alınmıştır. Sonraki saatlerde durumda değişiklik olması halinde güncel bilgiler haberin içerisine eklenecektir.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), metro seferleri ile ilgili yaptığı açıklamada, "Yenikapı Atatürk Havalimanı kısmı sefer yapılamıyor, Yenikapı Hacıosman kısmi sefer yapılamıyor" dedi. Metronun diğer tüm hatlarında seferlerin aksamadan devam ettiği belirtildi.
 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), kenti etkisi altına alan yağışların ardından metro seferleri ile ilgili bilgi verdi. Yapılan yazılı açıklamada "Yenikapı Atatürk Havalimanı kısmı sefer yapılamıyor, Yenikapı Hacıosman kısmi sefer yapılamıyor" denildi. Metronun diğer tüm hatlarında seferlerin aksamadan devam ettiği belirtildi.

Yapılan açıklamanın tam metni ise şöyle:

"M-1 Yenikapı Atatürk Havalimanı kısmı sefer yapılamıyor (Bakırköy-Yenikapı arası)
M-2 Yenikapı Hacıosman kısmi sefer yapılamıyor. (Yenikapı-Haliç arası)
Metronun diğer tüm hatlarında normal seferler aksamadan devam ediyor.

Haberin Devamı


METROBÜS DURAKLARI SU İÇİNDE KALDI YOLCULAR DURAKLARDA BEKLEDİ

Bastıran şiddetli sağanak ile İstanbul’un bir çok noktasında trafik durma noktasına geldi, araçlar sel suları içinde mahsur kaldı.Bazı meydanlarda ve alt geçitlerde trafik tıkanırken, toplu taşımdabüyük aksamalar yaşandı metro seferleri bazı duraklara kadar yapılabildi. Şehirde birçok kavşak ve viyadük sular altında kalırken, aşırı yağış nedeniyle trafikte seyretmeye çalışan bazı metrobüslerin içine su doldu, kimi metro, metrobüs, duraklarını su bastı.

MARMARAY ÇALIŞIYOR MU?

Marmaray tarafından yapılan açıklamaya göre 11.02 itibariyle seferlerin normal seyrinde devam etmektedir.

BAKMADAN GEÇME!