Metrekaresi ortalama 2 bin TL’den son 55 ofis

Güncelleme Tarihi:

Metrekaresi ortalama 2 bin TL’den son 55 ofis
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2011 11:10

Yeni İzmir Kent Merkezi’nde faaliyete geçecek ilk gökdelen Bayraklı Tower’da, son 55 ofis için 2011 sonuna kadar yüzde 25 peşin, 24 ay sıfır faizli ödeme avantajı sunuluyor.

Kavuklar’ın ana hissedarı olduğu ve Miray İnşaat ortaklığıyla hayata geçen Bayraklı Tower, ticaretin yeni merkezi Bayraklı’da yükseliyor. Şu anda otopark alanları dahil inşaat aşamasında 10’uncu katı yapılan Bayraklı Tower’da ofislerin yüzde 80’i İzmirler, yüzde 20’si ise yurt dışı ve Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki yatırımcılar tarafından satın alındı. 50 milyon dolar yatırım değeri olan Bayraklı Tower’ın yatırımcıları arasında medikal, uluslararası taşımacılık, avukat, bilişim, lojistik, medya gibi pek çok sektörün önde gelen oyuncuları yer alıyor.
Ticaret hacmi ve ülke ekonomisindeki iddiası her geçen gün artan İzmir’in ticaret sembolü olacak Bayraklı Tower’da toplam 9 farklı ofis tipi bulunuyor. Metrekare fiyatı ortalama 2 bin dolardan başlayan ofisler, 2011 sonuna kadar yüzde 25 peşin ve 24 ay sıfır faiz avantajı ile satışa sunuluyor.
Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk, “İzmir ticaret hayatının 8 yıldır beklediği karar geçtiğimiz haftalarda İzmir İkinci İdare Mahkemesi tarafından onaylandı. Bu haber, İzmir’in büyüme, gelişme sürecinde çok etkili olacak. Bayraklı ve Alsancak bölgelerini kapsayan imar planı ile bu bölgeler Türkiye’nin Manhattan’ı olacak” dedi.
İzmir’in en yüksek yapılarından biri olacak Bayraklı Tower, 100 metreyi aşan toplam 27 kattan oluşuyor. 88-987 metrekare arasında değişen farklı büyüklükte ofis seçenekleri sunan Bayraklı Tower’da güvenlik de en üst seviyede planlandı. Her ofisin girişinde güvenlik kamerası bulunmasının yanı sıra ofis kapıları parmak izi, kart ve dokunmatik şifre sistemleriyle korunuyor. Bayraklı Tower’da kullanılan ve içeriğiyle Türkiye’de bir ilk olan Akıllı Kontrol Sistemi sayesinde teknik servisten araba yıkamaya, vale hizmetinden ofis temizliğine, içecek siparişinden taksi çağırmaya, toplantı odası rezervasyonundan stor perde kontrolüne kadar tüm ayrıntıları kontrol etmek kullanıcıların parmağının ucunda olacak. Bayraklı Tower’da enerji tüketimleri de anlık olarak kontrol edilebilecek. Bu özellikler de maliyetleri doğru yönetme ve kontrol etme imkanı sunacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!