Meteorolojiden Van'a kötü haber

Güncelleme Tarihi:

Meteorolojiden Vana kötü haber
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2011 10:13

Meteoroloji, deprem bölgesinde bugünden itibaren hava sıcaklığının daha da düşeceğini yüksek kesimlerde kar yağışının görüleceğini açıkladı.

Haberin Devamı

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; bölgede bugün yağışın etkisini arttırması, hava sıcaklığındaki azalma ile birlikte hafta sonu da dahil olmak üzere özellikle bölgenin kuzey ve yüksek kesimlerinde yağışın karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Van, gündüz 11, geceyse 2 derece olacak. Erciş ve yüksek kesimlerde gece -1 derece olacak.

VAN'IN BEŞ GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ

Önümüzdeki günlerde bölgedeki hava durumunun şöyle olması bekleniyor:

26.10.2011 Çarşamba günü; Yağışların etkisini artırarak bölge genelinde devam edeceği, yağışla birlikte hava sıcaklığının 2 ila 4 derece azalacağı tahmin ediliyor. Genellikle yağmur şeklinde görülecek yağışların, sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzey ve yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Haberin Devamı

27.10.2011 Perşembe günü; Bölgede yağışın etkisini sürdürmesi, yağışların hava sıcaklığındaki azalma ile birlikte genellikle yağmur ve karla karışık yağmur, gece saatlerinde kuzey ve yüksek kesimlerinde kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Bölgede Cuma günü ve hafta sonunda da soğuk ve yağışlı havanın etkisini sürdürmesi, yağışların genellikle yağmur ve karla karışık yağmur, kuzey ve yüksek kesimlerinde kar şeklinde olması bekleniyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!