Meteoroloji'den çok önemli uyarı

Güncelleme Tarihi:

Meteorolojiden çok önemli uyarı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2014 19:55

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bu gece ve Çarşamba gecesi yurdun güneybatı kesminde kuvvetli rüzgar ve yağış beklendiğini belirterek vatandaşları özellikle soba zehirlenmelerine karşı uyardı.

Haberin Devamı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, yurdun güneybatı kesimlerinde kuvvetli rüzgar uyarısı yapılırken, vatandaşlar soba zehirlenmelerine karşı uyarıldı. Açıklamada, "Bu gece ve yarın (Çarşamba) Isparta, Burdur, Muğla, Antalya, Denizli, Konya ve Karaman çevrelerinde kuvvetli ve yer kısa süreli fırtına şeklinde güneyli rüzgarlar (50-70 km/saat) beklendiğinden başta soba zehirlenmeleri olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

METEOROLOJİ'DEN GÜNEYBATI İLLERİNDE ŞİDDETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun güneybatı kesimlerinde kuvvetli yağış beklendiğini açıkladı. Açıklamada, "Bu gece ve yarın (Çarşamba) Aydın ile Denizle ve Isparta'nın güney ilçelerinde kuvvetli (20-50mm), Antalya'nın doğusu ile Muğla çevrelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (50-100 mm) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" ifadeleri kullanıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!