Meteoroloji'de son durum! İstanbul, Ankara, İzmir hava durumu - 29 Nisan Cuma

Güncelleme Tarihi:

Meteorolojide son durum İstanbul, Ankara, İzmir hava durumu - 29 Nisan Cuma
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2016 09:55

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) yaptığı tahminlere göre ülkemiz genelinde hava sıcaklıkları artış gösterecek. Yer yer bazı bölgelerimizde kısa süreli sağanak yağış gerçekleşecek. Hava sıcaklıklarının 2 ila 4 derece arasında artması bekleniyor. Peki, İstanbul, Ankara, İzmir hava durumu nasıl olacak?

Haberin Devamı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün belirlediği tahminlere göre ülke genelinde havalar yavaş yavaş güzelleşecek. Hava sıcaklıkları 5 derece'ye kadar artış göstereceği düşünülüyor. Peki İstanbul, Ankara, İzmir gibi kalabalık şehirlerimizde hava durumu nasıl olacak?

Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Rize, Artvin, Bayburt, Bingöl, Muş, Bitlis ve Van çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığının ülke genelinde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Meteorolojide son durum İstanbul, Ankara, İzmir hava durumu - 29 Nisan Cuma

Haberin Devamı

Bazı illerimizin hava durumu sıcaklıkları şu şekilde;

İSTANBUL - Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 21

BURSA - Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 23

İZMIR - Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 26

KÜTAHYA - Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 22

ADANA - Parçalı bulutlu 28

ANTALYA - Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 24

ANKARA - Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 21

DIYARBAKIR - Parçalı yer yer çok bulutlu 25

5 günlük hava durumu için tıklayınız!

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Az bulutlu, doğusu parçalı bulutlu, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), doğusunda 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m Görüş: İyi.
MARMARA Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde; Dalga; 0,5 ila 1,0m, Görüş: İyi.
EGE Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 2 ila 4(10-30 km/sa), gece 3 ila 5 (20-40 km/sa, Güney Ege'de doğu ve güneydoğu, güneyi güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), gece 3 ila 5 (20-40 km/sa), kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.
AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgâr: Güney ve güneybatı, gece batısı kuzeybatıdan 2 ila 4(10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m Görüş: İyi,.
VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, doğusu yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.

BAKMADAN GEÇME!