Hava durumu uyarısı: Meteoroloji Genel Müdürlüğü gün verdi

Güncelleme Tarihi:

Hava durumu uyarısı: Meteoroloji Genel Müdürlüğü gün verdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2018 09:04

Hava durumu günün en çok merak edilen konuları arasında yer aldı. Mart ayına girilmesiyle birlikte kış aylarından daha fazla yağmura maruz kalan Marmara bölgesi, önümüzdeki günlerde de bu yağışı hissedecek. İşte, günün hava durumu bilgileri ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı uyarılar hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Meteoroloji'den İstanbul'a bir uyarı daha geldi. Yağışlı hava geri dönüyor. 8 Mart Perşembe günü İstanbul'da yağış ve fırtına bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son hava durumu değerlendirmelerine göre; Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları dışında kalan tüm bölgelerimizin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yağmur ve sağanak, öğle saatlerinden sonra Diyarbakır, Mardin ve Şanlıurfa çevrelerinde yerel olarak gök gürültülü sağanak, Bitlis, Hakkâri, Van ve Ağrı çevrelerinde yer yer karla karışık yağmur ve yükseklerde kar şeklinde olması bekleniyor.

Hava durumu uyarısı: Meteoroloji Genel Müdürlüğü gün verdi

HAVA SICAKLIĞI: Kuzey kesimlerde 4 ila 8 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Haberin Devamı

RÜZGÂR: Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Ege ve Marmara'nın güney ve batısında yer yer kuvvetli (30-50 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

 HAVA DURUMU UYARILARI

Kuvvetli rüzgârların Ege ve Marmara'nın güney ve batısında yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar vb) karşı dikkatli olunması gerekmektedir.

İSTANBUL HAVA DURUMU

İstanbul'da bugün hava parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı ise 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor. Rüzgârın ise güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli (30-60 km/saat) olarak eseceği öngörülüyor.

Perşembe günü ise İstanbul ve yurdun genelinde sağanak yağış bekleniyor. 

Hava durumu uyarısı: Meteoroloji Genel Müdürlüğü gün verdi

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

BAKMADAN GEÇME!