Mesajdan mutluyum

Güncelleme Tarihi:

Mesajdan mutluyum
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2010 01:06

CHP Genel Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu, il başkanlarının uzlaşmasından sonra yaptığı değerlendirmede, “Son derece mutluyum. Görünen tablo geniş bir mutabakatın sağlandığı yönünde. Sayın Genel Başkanımız da mutabakat sağlanmasından yanaydı. Öyle anlaşılıyor ki, bu mutabakatı parti kendi içinde sağlamış oldu” dedi.

Haberin Devamı

İŞTE ALİ YILDIZLI'NIN O AÇIKLAMASI / WEB TV

İSTANBUL'DA CHP'Lİ BAŞKANLAR KARARINI VERDİ

İL BAŞKANLARI TOPLANTISINDA HEYECANLI SAATLER   

KILIÇDAROĞLU GAZETECİLERİN SORULARINI CEVAPLADI / WEB TV   

Kılıçdaroğlu, kendisini, Baykal’ı arkadan hançerlemekle suçlayan CHP yöneticilerine de, “Yaşamımı barış üzerine kurdum. Hiç kimseyi dışlamaya, ötekileştirmeye razı değilim” diyerek, zeytin dalı uzattı. Kılıçdaroğlu dün gazetecilerin sorularına şu yanıtları verdi:

Kendisiyle görüşeceğim

Baykal’ın il başkanlarına gönderdiği mesajdan mutlu oldum, kendisine yakışan bir açıklama. Randevu verirse kendisiyle görüşeceğim. Sayın Baykal, birikimiyle, kültürüyle, öngörüleriyle, olayları yorumlamasıyla bize ışık tutacak. Benim buna çok ihtiyacım var.
Siyaset eğer demokratik düzende yapılacaksa, ‘Arkadan hançerleme’, ‘Brutus’ benzetmelerinin doğru olduğuna inanmıyorum. İnsanlar düşüncelerini açıklayabilirler, başkan adayı olabilirler. Sonunda gideceğimiz yer Kurultay. Kurultayda da sağlıklı bir seçimin yapılacağına inanıyorum. CHP iyi sınav veren bir parti olduğunu gösterecek.

Zenginleşmeyeceğim

Kılıçdaroğlu, dün NTV’ye yaptığı açıklamada ise “Özgür, hayatı sorgulayan, işsizliğin en aza indirgendiği, refahın belli ellerde toplanmadığı bir ülke istiyoruz, bunun için çalışacağız. Ne ben zenginleşeceğim, ne de çocuklarım. Her zaman halka hesap vereceğim. Villalarda, havuzlu villalarda oturmayacağım. CHP bir lider partisi olmayacak” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!