Mersin Şehir Hastanesi açıldı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2017 17:01

Mersin Şehir Hastanesi'nin açılışında konuşan Başbakan Binali Yıldırım, "Uğurlu kademli olsun. Güzel işler yapmaya başladığınız zaman hayırcıları karşınızda buluyorsunuz" dedi. 

Haberin Devamı

Başbakan Binali yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi ve Yapımı Tamamlanan Kamu Yatırımlarının Toplu Açılış Töreni’nde konuştu. İşte Yıldırım’ın konuşmasından satır başları:"Türkiye’de sağlık hizmeti anlayışında yeni bir döneme giriyoruz. Şehirlerimizi bir bir dev şehir hastaneleri ile buluşturuyoruz. Uğurlu kademli olsun. Güzel işler yapmaya başladığınız zaman hayırcıları karşınızda buluyorsunuz. Tıpkı bugün gibi...  Bugün bütün engelleri aşarak bu eseri sizin hizmetinize sunuyoruz."

Türk Dil Kurumu'na göre 'uğurlu kademli olsun' deyiminin anlamı mutlu bir olay dolayısıyla söylenen bir iyi dilek sözü.

'NİSAN'DA HAYIRCILARA EVET DİYECEĞİZ'

Şehir hastanelerinde her birinde tek kişilik odalar var. Adeta 5 yıldızlı otel konforunda. Sağlık külliyesi olarak hizmet verecek bu hastanede her şey mevcut. Şimdi yaptığımız, 2007’de cumhurbaşkanını millet tarafından seçilmesini sağlayan o değişikliğin eksik kalan kısımlarını yapıyoruz. Millet cumhurbaşkanını seçecek. Diyorlar ki rejim değişiyor. Ne rejimi kardeşim bırakın siz rejim değişmesini siz kafanızı değiştirin. rejimin falan değiştiği yok. Değişime direneneler yok olacak. Türkiye hak ettiği yolda emin adımlarla yürüyecektir. Önümüzdeki seçimlerde sadece cumhurbaşkanını seçmeyeceksiniz. 5 yıllığına Türkiye’yi yönetecek cumhurbaşkanı ve ekibini de seçeceksiniz. Nisan’da hayırcılara cevabı evet diyerek vereceğiz. Herkes gider Mersin’e bunlar gider tersine.Şehir hastanemizin ve bu güzel projemizin mersinimiz için güzel hizmetlere vesile olmasını mevlâmdan niyaz ediyorum. Bu hastanede 5 bin Mersinli iş güç sahibi olacak. Bu hastanede dünyada olmayan en güzel sağlık hizmetlerini elde etmiş olacaksınız."

Haberin Devamı

Mersin Şehir Hastanesi açıldı

Başbakan Binali Yıldırım, cuma namazını Adana'daki Hasan Gülek Camisi'nde kıldıktan sonra esnafı ziyaret etti. Başbakan Yıldırım, kaldırımda kendisini görmek isteyen bir kız çocuğunu kucağına alarak sevdi. 

BAKMADAN GEÇME!