Mercedes'te neler oldu?

Güncelleme Tarihi:

Mercedeste neler oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2001 01:48

Aşkın Nur Yengi ile Haluk Bilginer'in aşk bombaları devam ediyor. Çekimlere ara verildiği dakikaları Aşkın Nur Yengi'nin yeni aldığı Mercedes marka minibüsünün içinde geçiren çiftin saatlerce içeriden çıkmadığı öğrenildi.

Minibüste saatlerce ne yaptıkları bilinmeyen ikilinin sette de birbirleriyle sürekli cep telefonundan mesajlaştıkları, Aşkın Nur Yengi'nin Bilginer'in erotik mesajlarıyla çok mutlu olduğu söyleniyor.

Hürriyet Gazetesi'nin duyurduğu Aşkın Nur Yengi ile Haluk Bilginer'in, ‘‘Cesur Kuşku’’ dizisinin çekimleri sırasında başlayan aşklarının yankıları devam ediyor. Onlar, ‘‘Bu haberlere sadece gülüyoruz’’ deseler de aslında her detay onları şok ediyor. İşte son olarak Bilginer'in dizi çekimlerinde Aşkın Nur Yengi'ye, ‘‘Nerede benim Aşkım Nur Yengim’’ şeklinde hitap etmesi ve çekim aralarında Nur Yengi'nin Mercedes marka minibüsünde saatlerce başbaşa kalmaları haberinin ortaya çıkması, genç şarkıcının sinirlerini bozdu. Çünkü bu birlikteliği çevresinden sadece bir iki kişi biliyordu. Bunlardan biri menajeri, diğeri ise vokalistiydi. Haberin gündeme gelmesiyle hem menajeri, hem de vokalistiyle tartışan Aşkın Nur Yengi, ‘‘Bu haber nasıl duyuldu. Sadece ikiniz biliyordunuz. Kim söyledi?’’ diyerek araştırma içine girdi.


MENAJERİ UYARMIŞ


Haftalar öncesinden Aşkın Nur Yengi'nin Haluk Bilginer'le yaşadığı ilişkiyi bilen menajer Lisa Tuna, sanatçısını tatlı bir dille uyarmayı ihmal etmemiş. ‘‘Bu ilişki senin başına çok işler açabilir. Yol yakınken geri dön’’ şeklinde sanatçısını uyarsa da, ‘‘Artık dolu dolu bir aşk yaşamak istiyorum. Şartlar ne olursa olsun hiçbir şey umrumda değil’’ diyen Aşkın'a bir türlü engel olamamış.

‘‘Cesur Kuşku’’ dizisinin çekim aralarında Aşkın Nur Yengi'ye ait olan Mercedes marka minibüs içinde başbaşa kalmayı tercih eden ikilinin saatler sonra minibüsten çıktıkları ise set çalışanlarını en çok meraklandıran detay. Kimse o minibüsün içinde ne olduğunu bilmiyor. Ancak bir başka önemli konu ise, Haluk Bilginer'in de tıpkı Aşkın Nur Yengi gibi Mercedes minibüsünün olması. Yengi, minibüsünü almadığı zamanlar buluşma, Haluk Bilginer'inkinde gerçekleşiyordu.

AŞK MESAJLARI

İkili arasındaki telefon trafiği ise son günlerde çok sık yaşanmaya başlamış. Set içinde ve dışında birbirleriyle sürekli cep telefonuyla mesajlaşan ikilinin bu mesajları çoğu zaman sevgi sözcükleri halinde oluyormuş. Özellikle Haluk Bilginer'in çektiği ve erotizmin de olduğu mesajlar, Aşkın'ı çok mutlu ediyormuş.


TRT, dizilerini yayından kaldırdı


Öte yandan, TRT, ‘‘Yılın aşk bombası’’ haberinin kahramanları Haluk Bilginer'le Aşkın Nur Yengi'nin başrolde oynadığı ‘‘Cesur Kuşku’’ dizisini yayından kaldırdı. Dizinin yayından kaldırılma nedeni, TRT yetkililerine göre reyting alamaması. Dizinin yapımcıları ise politikacıları ve bürokratları kızdıracak sahneler olduğu için dizinin yayından kaldırıldığını söylüyorlar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!