Melis Birkan Mecnun'un Leylası oluyor

Güncelleme Tarihi:

Melis Birkan Mecnunun Leylası oluyor
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 08, 2012 21:34

‘Issız Adam’ filminde, Alper ile Ada arasında geçen aşk hikayesindeki rolüyle gönülleri fetheden Melis Birkan, TRT’nin fenomen dizisi ‘Leyla ile Mecnun’un kadrosuna katıldı. Güzel oyuncu bu sefer Mecnun'un Leyla'sını oynayacak.

Haberin Devamı

TRT 1’in resmi Twitter hesabından yapılan duyuruda dizinin yeni sezonunun da 10 Eylül’de başlayacağı açıklandı. TRT’nin duyurusu bir anda sosyal medyayı hareketlendirirken dizinin yapımcısı Eflatun Film yetkilileri Birkan’la henüz anlaşma sağlanamadığını belirtti. Müge Boz ve Zeynep Çamcı’nın diziden ayrılmasının ardından Birkan’ın yeni Leyla olacağı söyleniyor.

MELÄ°S BÄ°RKAN'IN EN GÃœZEL POZLARI        Â

LEYLA Ä°LE MECNUN HAYRANLARI NE DEDÄ°?          Â

Leyla ile Mecnun'da sonunda güzel bir kadın oynayacağını bize göstermiş olan müthiş oyuncu. (slavoy jijek)

Leyla ile Mecnun'nun çileÄŸi olmuÅŸtur. (placeboetkisi)        Â

fenerbahçe'nin sarışın oyuncu merakı gibi leyla mecnun'un da mavi gözlü oyuncu merakı olduğunu gösteren oyuncu. (birteslahayrani)

Haberin Devamı

Leyla ile Mecnun’a, ıssız adamdaki rolüyle gelecekse hiç gelmesin falan deniyor hakkında.  Hatırlatma amaçlı tanım; kendisi bir oyuncudur. (atav)

yılın transferidir.bonservisi de elindeydi.gerçekten müge boz ve zeynep çamcı'nın diziden çıkmasıyla boşalan leyla kontenjanını rahatlıkla doldurabilecek bi isim. the erturk)

Melis Birkan Leyla ile Mecnun'da oynayacakmış. Dizide sonunda güzel bir kadın oynayacak. @cansemercioglu

Ahmet Mümtaz Taylan gitmesin de melis birkan değil istersen ajdar gelsin benim için sorun yok :) @cebrailergul

Melis Birkan Leyla ile Mecnun'da oynayacakmış. Rezalet tercih. Bu kadar kötü bir oyuncunun o dizide ne işi var Allah aşkına. @gamzebi

laaaaps Melis Birkan, Leyla ile Mecnun kadrosunda =) @emre12ozkan

Melis Birkan "En güzel Leyla olur" @felsefeyapmalen

Melis Birkan çok naif bir kadın bizim diziye olurmu ya Zeynep Çamcı hareketliydi Ezgi şekerdi olmaz bu iş hacı. @kuzenimyazdi

Bu sezon Melis Birkan, yeni adıyla ''Leyla ile mi Mecnun'' dizisinde yer alacak. Harikaaa! @BunyaminYasar

Leyla ile Mecnun a Melis Birkan geldiyse izlenirde Melis Birkan'la Mecnun yakışırmı birbirine acaba? Tam Romantik-Komedi olur bu dizi şmdi=) @yasak_elma

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!