Melanie C fırtınası

Güncelleme Tarihi:

Melanie C fırtınası
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2001 01:46

Spice Girls grubundan ayrılan ve ‘‘Northern Star’’ adlı solo albümünü çıkardıktan sonra tekrar gruba dönüş yapan Melanie C, dün akşam Rumelihisarı'nda konser verdi. Asıl adı Melanie Jayne Chisholm olan Mel C, aslında bir balerin. Mel C, Spice Girls'ün en yetenekli elemanı olarak gösterilmişti.

Sertab Erener ile sevgilisi Demir Demirkan, Begüm Özbek, Galatasaraylı futbolcular Ümit Karan, kızkardeşi Çiğdem Karan, Ümit Davala ve Sibel Tüzün'ün de izlediği Mel C, hareketli şarkılarıyla müzikseverleri coşturdu. Asıl adı Melanie Jayne Chisholm olan Mel C, aslında bir balerin. 1995 yılında Spice Girls'e katılan Mel C, dans ve şarkıcılık alanlarındaki becerisiyle dünya müzik otoriteleri tarafından Spice Girls'ün en yetenekli elemanı olarak gösterilmişti.

Mel C, 1999'da ‘‘Northern Star’’ adlı bir solo albüm çıkardı. Albümüyle önemli bir başarı elde eden Mel C'nin özellikle ‘‘Never Be the Same Again’’ ve ‘‘I Turn to You’’ adlı şarkıları çok beğenilerek, uzun süre listelerde kaldı. Mel C, Kanadalı rock şarkıcısı Bryan Adams'ın son çalışması ‘‘A Day Like Today’’teki ‘‘When You're Done’’ adlı şarkıya eşlik etti. Adams ve Mel C'nin düeti, çok beğenildi. Mel C, 2000 yılında gruptan tamamen ayrıldığını açıklasa da kısa süre sonra fikrini değiştirerek Spice Girls'ün son albümünde yine yer aldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!