Meksika'da yokuz

Güncelleme Tarihi:

Meksikada yokuz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2007 00:00

Miss Turkey 2007 yarışmasının ikincisi, bu yıl ülkemizi Miss Universe'de temsil edemeyecek.

Yarışma tarihlerindeki uyuşmazlık nedeniyle Türkiye, Meksika'da düzenlenecek organizasyona katılamıyor.
Yeni güzel seneye yarışacak
Miss Turkey 2007'de ikinci olan güzelin gönderileceği Miss Universe yarışmasının kamp tarihinin değişmesi, Türkiye'nin planlarını altüst etti. Her yıl mayıs ayının ilk haftasında başlayan kampın bu yıl 29 Nisan'a çekilmesi, Türkiye'nin yarışma dışı kalmasına yol açtı. Miss Turkey'nin en erken 3 Mayıs'ta yapılabildiğini söyleyen Miss World Türkiye Temsilcisi Can Sandıkçıoğlu, "Miss Universe'e yetişemiyoruz. Bu yılın ikinci güzeli bizi önümüzdeki yıl temsil edecek" dedi.
Miss Turkey de ertelendi
Sandıkçıoğlu, sözlerine şöyle devam etti: "Yıllardır kendi yarışmamızdan çok Miss Universe'ün sıkıntısını çekiyorduk. Bizim yarışmamızın ertesi günü ikinci seçilen güzeli apar topar kampa gönderiyorduk. Bu yıl biz daha yarışmayı düzenlenmeden kampa çağırdılar. Ama bundan sonra bu tür tarihsel problemlerle uğraşmayacağız. Miss Turkey 2007'nin ikinci güzeli 2008'deki yarışmada bizi temsil edecek. Bu arada 3 Mayıs'ta yapılması düşünülen Miss Turkey 2007'yi de 12 Haziran'a erteledik."

Haberin Devamı

Meksikada yokuz
Â
Meksikada yokuz
Â
Meksikada yokuz

Star TV'nin düzenlediği Miss Turkey 2006 yarışmasında ikinci seçilen 19 yaşındaki Ceyla Kirazlı, geçen yıl Los Angeles'ta düzenlenen Miss Universe yarışmasında ülkemizi temsil etmiş ancak dereceye girememişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!