Mehmet Uluğ, hayatını kaybetti

Güncelleme Tarihi:

Mehmet Uluğ, hayatını kaybetti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2013 15:17

Babylon'un kurucularından Mehmet Uluğ, hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Kültür-sanat yaşamında önemli bir yere sahip olan Pozitif Live'ın da kurulucuları arasında yer alan Uluğ, uzun bir süredir kanser tedavisi görüyordu.

Ölüm haberiyle sanat dünyasında büyük üzüntü yaratan Uluğ'nun cenazesi yarın öğlen namazını takiben Teşvikiye Camii’nden kaldırılacak.

MÜZİK SUSTU

Kötü haberi Babylon ekibi yaptığı yazılı basın açıklamasıyla duyurdu, "Hayallerimizin ve isteklerimizin peşinde koşmayı hepimiz isteriz, ama azımız başarırız. Heyecanı, müziğe olan sevgisi, tutkusunu başarıya dönüştürmeyi amaç edinmiş Mehmet Uluğ bugün aramızdan ayrılırken her birimizin ruhundan bir parça alıp götürdü.

Bugün Pozitif ve Babylon, ailenin en önemli üyesini kaybetti. Hayallerimizin ardından koşmamız için verdiği ilham ile gösterdiği yoldan sapmadan kendimizi her geçen gün geliştirerek onun bizlere devrettiği mirasını gururla geleceğe taşıyacağız. Müzik aşkından, caz sevgisinden, Babylon`dan, Pozitif`ten, verdiği güven duygusundan ve daha sıralayamadığımız ama çok özleyeceğimiz tüm güzelliklerinden bir parça bırakarak aramızdan ayrılan Mehmet Uluğ`u rahmetle anıyor, tüm yakınlarına sabır ve baş sağlığı diliyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!