Mehmet Arslan #SoruHürriyeti'nde: Aziz Yıldırım'a Türkiye bir teşekkür borçludur

Güncelleme Tarihi:

Mehmet Arslan #SoruHürriyetinde: Aziz Yıldırıma Türkiye bir teşekkür borçludur
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2016 17:31

Hurriyet.com.tr'nin Hürriyet yazarlarıyla okurlarını Facebook canlı yayınında bir araya getiren programı #SoruHürriyeti'nin bugünkü konuğu Hürriyet Spor Müdürü Mehmet Arslan oldu. Hürriyet Dijital İçerik Koordinatörü Emre Kızılkaya'nın moderatörlüğünü yaptığı programda, Arslan bu sezonun transfer gelişmelerinden, FETÖ'ye çok sayıda konudaki sorulara yanıt verdi.

Haberin Devamı

Arda Turan'ın Beşiktaş'a geleceği yönündeki iddialarla ilgili olarak Arslan, "Barcelona gibi bir takım, 35 milyon euro bonservis bedeli ödediği bir oyuncuyu kolay kolay bir sezonda takımından uzaklaştırmaz. Kaldı ki hiç unutmayın 6 ay boyunca Arda futbol oynamadı. 6 ay sadece antrenmanlarla idare etti ve Barcelona'da sadece sezonun ikinci yarısı forma giydi. Bu sezon itibarıyla Andre Gomez ve Villa Suarez'i aldılar ayrıca Rakitic, ayrıca Iniesta da var. E Arda Turan burada nasıl yer alacak? Dolayısıyla bütün yorumlar, ama dikkat edin, futbol yorumcularının değil, İspanya'daki bulvar gazetelerinin yorumları, Arda'nın bu takımda yer almayacağı yönünde. Ama Luis Enrique yani Barcelona'nın teknik direktörü hiç de onlar gibi düşünmüyor. Şu an Arda için bütün dünyadan gelen yedi ya da sekiz kulübün sözlü teklifi var Barcelona'ya. Buna Çin, İngiltere dahil. Barcelona'nın sözlü tekliflere verdiği yanıt çok açık: Hayır. 'Hayır' dendiği andan itibaren de resmi teklife dönüşmüyor bunlar. Luis Enrique Arda'yı istiyor. Dolayısıyla Arda'nın değil Beşiktaş'a dünyada herhangi bir takıma gitme ihtimali yok" dedi.

Haberin Devamı

Son dönemde darbe girişimiyle birlikte yeniden gündeme gelen "Şike Davası", "cemaat kumpası" gibi konularla ilgili çok sayıda soruya ise Arslan şu yanıtı verdi:

"Bütün Türkiye henüz cemaat yapılanmasıyla, FETÖ ile tanışmamışken, ilk kez bunun karşısında durup bu açıklamayı yapan bir isim vardı Türkiye'de: Aziz Yıldırım. Geçtiğimiz hafta da sevgili Serdar Ali Çeliker bir yazısında bundan bahsetti ve dedi ki, 'İlk kurşunu o sıkmıştı'. Bu bakımdan Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım'a Türkiye bir teşekkür borçludur."

Mehmet Arslan'ın keyifli sohbetinin tamamını haberin içindeki videolardan ya da aşağıdaki linklerden izleyebilirsiniz.

https://www.facebook.com/hurriyet/videos/10157280860695694/ 
https://www.facebook.com/hurriyet/videos/10157281000510694/ 

BAKMADAN GEÇME!