Mehmet Ali Şahin' in teşekkür ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Mehmet Ali Şahin in teşekkür ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2007 13:19

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, milletvekili genel seçiminin ardından, Antalya ilçelerine teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor.

Haberin Devamı

Mehmet Ali Şahin, AK Parti Antalya milletvekilleri Mevlüt Çavuşoğlu, Sadık Badak, Yusuf Ziya İrbeç, Abdurrahman Arıcı ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani ile birlikte Gündoğmuş'u ziyaret etti. Kahvehanelerde vatandaşlarla görüşen ve esnafı ziyaret eden Şahin, AK Parti'ye destek oldukları için Gündoğmuşlulara teşekkür etmek amacıyla ilçeye geldiğini söyledi. Şahin, “Aba altından sopa gösterenlere itibar etmeyip, AK Parti'ye desteklediğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Artık Antalya milletvekili olduğunu, Gündoğmuş'u bundan böyle daha sık ziyaret edeceğini kaydeden Mehmet Ali Şahin, vatandaşların istedi üzerine, bir erkek öğrenci yurdu yapılması için çalışma başlatıldığını ve bunun için 300 bin YTL ayrıldığını söyledi. Gündoğmuş karayolunun 5 kilometrelik bölümünün daha ihalesinin yapıldığını belirten Şahin, yol inşaatına en kısa sürede başlanacağını belirtti.
İlçeye spor salonu yapılması için daha önce söz verdiğini hatırlatan Mehmet Ali Şahin, spor salonu inşaatı için İl Özel İdare bütçesinden 500 bin YTL ayrıldığını, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nden de bir miktar ödenek gönderileceğini bildirdi.
Şahin, Gündoğmuş Sağlık Ocağı'nın eksiklerinin giderilerek sağlık merkezine dönüştürülmesi konusunda Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile görüşeceğini de belirtti.

Haberin Devamı

Daha önce söz verdiği üzere ilçeye bir kaymakam atandığına değinen Şahin, kaymakamın asaleten atanması için de girişimde bulunacağına değindi.

Mehmet Ali Şahin ve beraberindekiler daha sonra Akseki ilçesine gittiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!