Mehmet Ali düzelirken annesi yoğun bakımda

Güncelleme Tarihi:

Mehmet Ali düzelirken annesi yoğun bakımda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2002 02:01

Geçtiğimiz çarşamba akşamı aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve yoğun bakıma alınan Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu iyiye giderken, bu kez annesi Yurdagül Eken de aynı hastanede yoğun bakıma alındı.

İki hafta önce kalp krizi geçirdiği için Erbil'in hastalığı kendisine 3 gün sonra iletilen Yurdagül Eken, oğlunu ancak geçen cumartesi günü ziyaret edebilmişti. Annesi, Mehmet Ali'nin üvey kardeşinin de rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığını öğrenince Alman hastanesi'nin koridorunda kalp spazmı geçirdi.

KAPRİSSİZ HASTA

Hemen yoğun bakıma alınan Yurdagül Hanım, iki gündür bu ünitede yatıyor. Erbil'in üvey babası Önder Eken de hastaneden ayrılmıyor.

Gün geçtikçe sağlığına kavuşan Mehmet Ali Erbil, yoğun bakım servisinde yürümeye ve yatağına oturup kalkmaya başladı. Perhiz yemekleri yiyen Erbil'in kanında oksijen bozukluğuna rastlanmadı. Doktorlarının yaptığı açıklamaya göre, bu denli büyük bir rahatsızlığın ardından organları tehdit edebilecek risk hálá var. Hayati tehlikeyi henüz atlatmayan ünlü şovmenin, 24 saat içinde vücudundan alınan su nedeniyle dört kilo verdiği belirtildi. Erbil'e solunum egzersizi yapılıyor. Doktorları, Erbil'in çok uysal, kapris yapmayan ve denileni uygulayan bir hasta olduğunu belirttiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!