"Meğer seni ne kadar çok seviyormuşum"

Güncelleme Tarihi:

Meğer seni ne kadar çok seviyormuşum
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2012 15:10

Başrollerini Engin Akyürek ve Beren Saat'in paylaştığı 'Fatmagül'ün Suçu Ne' bu hafta heyecan dolu bir bölümle ekranlara gelecek.

Haberin Devamı

Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde;                     

Mustafa, Yaşaranlar'ın baskısından kurtulmak için Fahrettin Ilgaz'ın ormandaki evine saklanmıştı. Durumdan habersiz olan Fatmagül ve Kerim,  Özge ile ailesini Orman evine yerleştimeye karar vermişti. Fatmagül'ü İstanbul'da bırakarak baba evine giden Kerim, Mustafa'nın silahından çıkan kurşunla vurulmuştu.

Dizinin perşembe akşamı yayınlanacak olan 59. bölümünde;       

Mustafa tarafından vurulan Kerim, orman evinde yaşamla ölüm arasında büyük bir mücadele verecek. Mustafa tüm suç delillerini yok etmeye çalışırken, Kerim'i de kaderiyle baş başa bırakacak. Geçen her dakika, Kerim'in hayati tehlikesini daha çok arttıracak. Kerim'in tüm gücünü toplayarak telefonla son kez Fatmagül'e ulaşması, sessiz devam eden gecenin ortasına bomba gibi düşecek. Bilinci kapalı bir halde Kerim'e ulaşıldığında, hastanede korkulu bir bekleyiş başlayacak. Mustafa ise yurtdışına kaçmak üzere İzmir'e doğru yola çıkacak. Vural'dan sonra Kerim'in de vurulması, Yaşaranlar cephesinde akıllara ilk Mustafa'yı getirecek. Sıranın kendilerine geldiğini düşünen Erdoğan ve Selim büyük bir korku yaşayacak.  Öte yandan sıfırdan kurduğu şirketini kaybedeceğini fark eden Reşat Yaşaran, depresyona girecek. Soru işaretleri takip edildiğinde Kerim'in vurulmasıyla ilgili izler Avukat Kadir'i de Mustafa'ya götürecek. Tüm şüpheleri üstüne çektiğini fark eden Mustafa, kaçmak için hazırlıklarını da tamamlarken, Fatmagül ve Kerim ise tüm kötülüklere inat mutlu olmak için birbirlerine daha sıkı sarılacaklar.

Haberin Devamı

Dizinin başrol oyuncusu Engin Akyürek'in fan sayfasında yazan bilgilere göre;            

Kerim; Fatmagül ve ailesi tarafından hastaneye kaldırılacak. Korkulu bekleyiş Kerim'in kendine gelmesi ile son bulacak. İlk defa Kerim'i kaybetme korkusuyla yüzleşen Fatmagül, duygularını net bir şekilde ifade edecek. İkili arasındaki konuşma ise şu şekilde olacak:

FATMAGÜL:  Çok korktum Kerim.. Seni kaybedeceğim diye çok korktum. Seni bir daha göremeyeceğim diye korktum. Sen olmadan nasıl devam edeceğim diye düşündüm. Kendimi o kadar güçsüz hissettim ki... Yokluğunu düşünmek bile çok acı verdi... Dua ettim hep, dua ettim beni bırakıp gitme diye…

Haberin Devamı

KERİM: Ölseydim bile mutlu ölecektim,kulağımda beni sevdiğini söyleyen sesin..

İŞTE YENİ BÖLÜM FRAGMANI / WEB TV    

         

Meğer seni ne kadar çok seviyormuşum
YILIN ÇİFTİ 'FATMAGÜL VE KERİM'

İNTERNET sitesi Televizyondizisi.com’un üçüncüsünü düzenlediği “İdeal Çiftler” anketi tamamlandı.     

İZLEYİCİLER ONLARI SEÇTİ (FOTO-GALERİ)

 Televizyon dizilerindeki çiftlerin oylandığı ve 300 binin üzerinde oyun kullanıldığı ankette birinci, “Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisinin başrol oyuncuları Beren Saat ile Engin Ayürek oldu. Toplam 172 bin 994 oyla birinci olan ikiliyi, “Umutsuz Ev Kadınları” dizisinde rol alan Songül Öden ve Serhat Tutumluer izledi. Üçüncü sırada ise “Adını Feriha Koydum”un oyuncuları Çağatay Ulusoy’la Hazal Kaya yer aldı.       

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!