MEDYADAN : Farklı bir gözle magazin haberleri

Güncelleme Tarihi:

MEDYADAN : Farklı bir gözle magazin haberleri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2003 15:58

Yol kazası - Düz-eyli aşklar böyle başlar - Haftanın "görenler ... demekten kendilerini alamadılar" asparları - Maftanın en mag-başlıkları - Serdar Ortaç kendine kendine nasıl öpüşüyor - Leyla'sı da çıktı, yandık ki ne kelime - Ve diğer magazin haberleri...

Haberin Devamı

Habertürk-Gecce 26 ocak pazar

Gecce
ilk sayısında bayağı iddialı:

Aufwiedersehen İlhan

Alman sevgilisi Nina İstanbul'daki koca villada tek başına sıkılınca, İlhan Mansız'ı terk ederek evine dönmüş. Gazete 'İlhanmania' hayranlarına müjde! diyor ('İlhanmania hayranı' lafı 'ay mehtabı' gibi olmuş ya, neyse...) 9.sayfada diye anons edip 5.sayfada yer alan haberinde.

Yani sevgilisi İlhan Mansız'ı terk ederek Almanya'ya dönmüş.

Aynı gün Hürriyet'te bir haber: Sezen'in konserinde evlenme teklifi

Cumartesi gecesi, Sezen Aksu'nun konseri sırasında sahneye çıkan İlhan Mansız, seyirciler arasındaki sevgilisi Nina'ya büyük bir sürpriz yaptı ve mikrofondan (hem Türkçe hem Almanca olarak) evlenme teklif etti... diyor haber.

Olur böyle vakalar!


*

DÜZEYLİ AŞKLAR BÖYLE BAŞLAR

Güneş-Venüs, 19 ocak

Aşk trafiği karıştı diye bir haber

Erbu Ethredge ile Selhan Aloğlu (iki "meçhul meşhur") ilk defa birbirlerini Etiler'deki bir gece kulübünde görmüşler.

Sonrasını gazeteden okuyalım: "Karşılıklı bakışıp kesişmeye ve işaretleşmeye başladılar. Selhan Aloğlu'nun baş işaretiyle gece kulübünün kapısına çıkan çapkın şarkıcı Ebru Ethdedge, kendi telefonunun numarasını Aloğlu'na verirken, sosyetik çapkın (?) Aloğlu da kendi numarasını ona verdi.... Gece kulübünden ayrı ayrı çıktılar... İki otomobil peşpeşe mekandan uzaklaştı. Etiler'deki Şayan Çorbacısı'nın önünde Ebru, Selhan'ın otomobiline binerek gecenin karanlığına hızla karıştılar."

Desenize, karanlığın içinde bir yerlerde, DÜZEYLİ bir aşka tutuştular...


*

"GÖRENLER ... DEMEKTEN KENDİLERİNİ ALAMADILAR"

Güneş-Venüs, 19 ocak

Harun ham yaptı, başlıklı haber

Harun Kolçak bir stüdyoda karşılaştığı Eylem Şenkal'la birdenbire sarmaş dolaş olmuş.
Diyor ki Venüs:

"Eylem'in boynunu öpen ve ilginin dozunu artırıp kucaklamaya çalışan Harun Kolçak'ı izleyenler 'Az kalsın Harun, Eylem'i ham edecekti' DİYE KONUŞTULAR." MIŞ...

*

Şok, 19 ocak

Richard Gere, son filminin tanıtım toplantısında karısı ve rol arkadaşı yani iki kadınla birden poz vermiş. Şok muhabiri oradaymış zahir, konuşulanları duymuş:

"Her iki kadınla da yakından ilgilenen Richard'a bakanlar 'Helal olsun, yine duble yaptı. Bekarlık günlerinde de sık sık duble yapardı' DEDİLER." MİŞ

*

Gözcü, 21 ocak

Hülya Avşar da hayat pahalılığından şikayet etmiş, Gözcü :

"Ünlü sanatçının bu açıklamasını duyanlar ise şaşkına döndüler. 'Bu konuda asıl ağlaması gereken biziz' diyen vatandaşlar, Biz Hülya Hanım'ın bir haftalık masrafıyla iki ay geçinmek zorunda kalıyoruz ve adeta sihirbazlık yapıyoruz' DEMEKTEN KENDİLERİNİ ALAMADILAR." MIŞ.

*

Sabah'la Günaydın, 21 ocak

Galatasaray'ın yeni transferi Fransız futbolcu Lukuku da, Pascal Nouma gibi hızlı çıkmış. "Kamptan döner dönmez soluğu İstanbul'un gözde mekanlarından TGI Fridays'de aldı" diyor... (Bir defa orası lokanta, bir barı da var ama öyle gece kulübü filan değil ya, neyse.)

Ve devam ediyor gazete: "Lukunku'yu görenler 'Futbolumuz yeni bir Pascal mı kazanıyor' diye BİRBİRLERİNE SORMAKTAN KENDİLERİNİ ALAMADILAR." MIŞ.

Yalancının !..


*

HAFTANIN MAGA-BAŞLIKLARI

Star Box Magazin vs, 20 ocak

Şubat ayında yapılacak Boat Show Fuarı'na katılmak için astronomik ücretler isteyen mankenler, talep az olunca fiyat kırmak zorunda kalmış.

Star Box Magazin vs manşet atıyor: TOP'LAR FENA PATLADI

*

Takvim-Papatya, 23 ocak

Diyor ki "Seren Serengil'den boşandıktan sonra çapkınlığa merak saran (çapkınlığa nasıl merak sarılırsa artık!) Ozan Kaçmaz, şimdilerde abayı Eylem Şenkal'a yaktı.

Başlık: Bu Eylel Kaçmaz

*


AZ DAHA SÖYLÜYORMUŞ ADINI

Hürriyet, 20 ocak

Hürriyet
muhabiri sorunca "Hayır, evlenmiyorum" diye yalan söylemiş Yeşim Salkım, ama evlenmiş. Muhabir kızmış:

"Gazeteciler Salkım'ın evlendiğini nikâh memuru Arif Aktaş'ın açıklaması sayesinde öğrendi. Aktaş, adının yazılmamasını sıkı sıkı tembihledi."


*

BU TÜR GAMMAZLAMALAR ÇOK MODA

Şok, 20 ocak

Diyor ki sürmanşet "Aralarında aşk dedikodusu yapılmayan tek ikili konuştu"

Kim olduklarını sormayın bu "ünlülerin", ikisinin adını da ilk defa duydum. (iki "meşhur meçhul" daha) Zeynep Mansur ile Faruk K. (Sahne adı gerçekten K. imiş) aynı evde yaşıyormuş, hatta Zeynep, geceleri saçını okşayarak Faruk'u uyutuyormuş bile.

Şok b.. atıyor: "Uzun bir süredir aynı çatı altında yaşayan ikili, geceleri kardeş kardeş uyuduklarını söylüyorlar. Zaten bunun aksiri düşünen de olmadı. Özellikle de Faruk K.yı tanıyanlar."


*

O TEK BAŞINA HALLEDİYOR İŞİNİ

Aynı gazete, aynı gün

Serdar Ortaç ne demek istedi? diye soruyor.

Şöyle demiş Serdar Ortaç: "Tek başına öpüşüp, sevişemediğimiz için aşık oluyoruz. Ancak benim aşk ihtiyacım yok. Bu duygularımı şarkılarımda hissediyorum. Bir partnere ihtiyaç duymuyorum."

Pardon?


*

İŞTE ŞİMDİ YANDIK

Güneş-Venüs, 23 ocak

Minicik bir haber, ama felaket habercisi.

Hülya Avşar'ın Ankara'da yaşayan kız kardeşi Leyla Avşar, yeni yaşına sürpriz bir doğumgünü partisiyle girdi, diyor.

Eee?  Eee'si var mı yahu!

Bir Avşar daha çıktı.

Demek ki başkaları da olabilir...


*

MÜSAİT BİR YERDE İNEYİM

Şok, 18 ocak

Şok
'ta devam eden müthiş yazı dizisi.

Cinsellik hakkında bilinmeyen kalmayacak, çiftler kopmaz bağlarla birbirine bağlanacak... diyor anonsu.

Dizinin adı : Zevk yolculuğunun bilinmeyen durakları

Haberin Devamı

Ben ineyim abi!


*

NEDENSE ALİ KIRCA'YI HATIRLADIM

Milliyet, 20 ocak

Hayatında hepsi hepsi bir kere bir "mekâna" giden Serdar'ın, bu konuda kültürü yetersiz.
Ama, sahnenin hemen önündeki masaların "ÇÜŞ" yani "Çok Ünlü Şahıs" müşterilere ayrıldığını biliyorum. Eğer davetli değilseniz, bu bölgeye hesabın daha tuzlu geldiğini de.

ÇÜŞ alanına oturduysanız eğer (hele hele şantözü de gözünüze kestirdiyseniz) şarkıcıya ya şampanya (adı altında iğrenç bir köpüklü şarap) açtıracaksınız, ya başından aşağı gül yaprağı dökeceksiniz...

Buna karşılık, şarkıcı da (cinsiyetini tasrih etmiyorum, çünkü kadın mı, erkek mi, ikisinin arası mı, ikisi birden mi... genellikle bakınca anlaşılmaz) evet şarkıcı da "bonkör" hayranına, mikrofondan bir "ay çok merciler" der. İşin raconu böyle...

Şimdi bir moda daha çıkmış. Bu ÇÜŞ müşteri sahneye davet ediliyor, şantör/zle birlikte bir şarkı attırıyormuş. Olur mu olur, çünkü sahneye şarkıcı diye çıkanların da zaten ne sesi var, ne müzik kültürü.

Ama bu orada kazalar da oluyormuş.

Milliyet'in haberine göre, Serdar Ortaç "sosyetik playboy" Volkan Büyükhanlı'yı böyle sahneye davet etmiş ama ... tam 45 dakika susturamamış bir daha.

Bu haberi okurken, nedense Ali Kırça ve tadına doyulmaz türküleri geldi aklıma...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!