Meclis'te çok ağır küfürler

Güncelleme Tarihi:

Mecliste çok ağır küfürler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2013 00:14

Bütçe görüşmeleri için toplanan Meclis Genel Kurulu, çalışmalarına kavga ile başladı. CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ile AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan tartıştı.

Haberin Devamı

Meclis’te ikinci bir küfür krizi daha yaşandı. Daha önce CHP’li Kamer Genç’e “senin ananı s.....” diyen, Meclis'te kadın gazetecilere ''Ben de sizin bacak aranızı çeksem...'' diyerek çıkışan AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, bu kez de CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce’ye, “senin kı.... s......” diye küfretti.

VEKİLLER BİRBİRİNİN ÜZERİNE YÜRÜDÜ / Foto Galeri

Aslan, İnce'nin küfür ettiği iddiasıyla üzerine yürüdü. İktidar milletvekilleri tutmakta güçlük çektiği Aslan'ın önüne Konya milletvekili Hüseyin Üzülmez geçti.

İnce’nin, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın CHP’lilere yönelik “terbiyesiz herifler” sözüne tepkisini dile getirdiği konuşmasının ardından yaşanan küfür skandalı Meclis tutanaklarına şöyle yansıdı:
Zeyid Aslan- Bağırma oradan.
Muharrem İnce- Evvela senden başlamalı.
Zeyid Aslan- Öyle el kol hareketi yapma lan.
Muharrem İnce- Seninle muhatap olmuyorum.
Zeyid Aslan- El kol hareketi yapma öyle.
Muharrem İnce- Küfür mü edersin, ne yaparsın?
Zeyid Aslan- İstediğimi yaparım, var mı bir diyeceğim?
Muharrem İnce- Eder misin?
Zeyid Aslan- İstediğimi yaparım.
Muharrem İnce- Et bakalım da görelim.
Zeyid Aslan- İstersem kafanı kırarım lan.
Muharrem İnce- Ne yaparsın?
Zeyid Aslan- Kafanı kırarım.
Muharrem İnce- Sen kafamı mı kırarsın? S.... ya.
Muharrem İnce- Kabadayı mısın, kimsin sen?
Zeyid Aslan- Terbiyesiz. Senin kıçını s.....

Haberin Devamı

Mecliste çok ağır küfürler

ASLAN ÖZÜR DİLEDİ

Aslan, daha sonra Meclis’te söz alarak ettiği küfür nedeniyle özür diledi. Aslan, “Ben kendi adıma kendi sözlerimden dolayı Meclisimizden özür diliyorum” dedi.

CHP’li Mevlüt Aslanoğlu, “Her şey tutanaklarda var, sayın İnce önce kesinlikle küfür etmemiştir. Sayın İnce başlatmamıştır bunu zabıtlara geçmesini istiyorum” derken, İnce ise kendisinin küfür etmediğini savundu. Aslan’ın daha önce Genç’in annesine ettiği küfrü şimdi kendisine ettiğini belirten İnce, “Söz konusu küfürü burada okuyabilecek bir baba yiğit varsa gelsin burada okusun. Ben onu Allah’a ve yargıya havale ediyorum” dedi.

Haberin Devamı

MECLİS'TE TARTIŞMA SÜRÜYOR

Meclis'te küfürlerin uçuştuğu bütçe görüşmelerinde gerginlik sürüyor. Verilen bir saatlik aranın ardından AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan'ın özür dilemesinden sonra iktidar ve muhalif milletvekilleri tekrar kavga etti. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın üzerine yürüyen AK Parti Milletvekili Murat Göktürk yumruk atmaya çalıştı. Araya giren vekiller kavgayı önlerken oturuma ara verildi.

Mecliste çok ağır küfürler

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!