Meclis Başkanlığı'ndan CHP'ye 'davet' yanıtı

Güncelleme Tarihi:

Meclis Başkanlığından CHPye davet yanıtı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2017 13:58

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'ın, 15 Temmuz anma törenlerinde kendilerine davet gönderilmediğine dair açıklamasına, Meclis Başkanlığı'ndan yanıt geldi.

Haberin Devamı

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan'ın, Meclis'teki 15 Temmuz anma töreninde kendilerine söz hakkı verilmediği ve TBMM'yi bölmeye kimsenin hakkının bulunmadığı yönündeki açıklamalarına ilişkin, anma etkinlikleri için programın önceden kesinleştiği, protokol listesinde yer alan herkese davetiyelerinin daha önce gönderildiği bildirildi.

TBMM Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanlığı'ndan, CHP'li Tezcan'ın ifadelerine ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü TBMM’de düzenlenecek anma etkinlikleri için program daha önce kesinleştiğinden, mutat protokol listesinde yer alan tüm zevata davetiyeleri evvelce gönderilmiştir. Etkinliklerin 15 Temmuz 2017 gecesi düzenlenecek ve milletimize açık olan bölümüne ilişkin program, siyasi parti grup başkanlıklarına ve milletvekillerimize bilahare iletilmiştir."

Haberin Devamı
 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

 

BAKMADAN GEÇME!