Matriks ile finans piyasaları cebe geliyor

Güncelleme Tarihi:

Matriks ile finans piyasaları cebe geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2007 15:28

MATRIKS Bilgi Dağıtım Hizmetleri A.Ş., finans piyasalarının cep telefonu, Blackberry, PDA ve diğer mobil cihazlar üzerinden gerçek zamanlı olarak izleyebileceği ve hisse senedi alım satım işlemlerinin yapılabileceği "Matriks Mobile"i geliştirdi.

Haberin Devamı

Bireysel ve kurumsal kullanımlar için farklı ürün seçenekleri sunan Matriks Mobile, ulusal ve uluslararası anlık finans bilgilerinin yanında, Türkiye ve dünyadan anlık haberleri de kullanıcılara ulaştırıyor.

İzmir Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası (VOB) verileri de yine Matriks Mobile ile eş-anlı olarak izlenebiliyor.

Tamamı Türkiye’de geliştirilmiş olan Matriks Mobile’ ın bireysel kullanıcılara yönelik sunduğu ürünü üç ayrı paketten oluşuyor. “Professional”, profesyonel bir yatırımcının ihtiyaç duyabileceği kapsamlı finansal veri ve haberleri bir arada sağlarken; “Standart” ve “Haberci” paketleri de yatırımcıların ihtiyaç duyabileceği farklı hizmet kombinasyonlarından oluşuyor. “Matriks Mobile Business” ise kurumlara, çok kullanıcılı olarak Matriks Mobile uygulamasını sunuyor.
“Matriks Mobile Business”a, aracı kurumlar için Hisse Senedi ve / veya Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası enstrümanlarında alım satım sistemi de eklenebiliyor.

Haberin Devamı

Matriks Mobile uygulaması yayınladığı verileri GPRS bağlantısı ile sağlıyor. Uygulamanın  müşteriye maliyetini, seçilen Matriks Mobile paketi abonelik fiyatı ve uygulamanın kullanıldığı süre için müşterinin bağlı bulunduğu GSM operatörü tarafından belirlenen GPRS bedeli oluşturuyor. GPRS kullanım ücretleri, GSM operatörlerinin GPRS paket tarifelerine göre değişmekle birlikte, günde 1 saatlik kullanımla, aylık 10  YTL civarında gerçekleşiyor.

PAKETLERDE NELER VAR?

Professional Paket; İMKB, Serbest Piyasa, Spot Piyasalar, Pariteler, Dünya Borsa Endeksleri, İMKB istatistikleri, VOB, Tahvil ve Bono, Eurobond, haberler ve kişisel sayfaları kapsıyor. Ayrıca, kişisel bilgisayarınızda internet üzerinden sermaye piyasalarını izlemeye imkan veren Java Matriks de, Matriks Mobile Professional paketi kullanıcılarının ücretsiz olarak sahip olduğu bir uygulama. Kullanıcıların Matriks Mobile Professional ile satın aldıkları PIN numarasını www.matriksmobile.com adresinde ilgili alana girerek, programı çalıştırmaları ve piyasaları anlık takip etmeleri mümkün. Aylık abonelik ücreti 49 YTL.

Haberin Devamı

Standart paket; Haberler, Kişisel Sayfa, İMKB, Serbest Piyasa, Dünya Borsa Endeksleri, İMKB istatistikleri, VOB, Tahvil ve Bono verilerini kapsıyor. Aylık abonelik ücreti 35 YTL.

Haberci Paket; Haberler, Kişisel Sayfa, Serbest Piyasa, Spotlar Ve Pariteler, Dünya Borsa Endeksleri, İMKB istatistikleri verilerini kapsıyor. Aylık abonelik ücreti 9,9 YTL.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!