Matilda değil Zeynep

Güncelleme Tarihi:

Matilda değil Zeynep
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 1998 00:00

Haberin Devamı

Hülya Avşar'ın kocası Kaya Çilingiroğlu ile kaçamak yaptığı iddia edilen genç kadının Rus asıllı ‘‘Matilda’’ değil, ‘‘Zeynep’’ adlı bir Türk kızı olduğu ortaya çıktı. Bazı magazin dergilerinde yer alan haberler üzerine Hürriyet'e konuşan Zeynep Tatlıcan, Kaya Çilingiroğlu'nu tanıdığını, ancak sözü edildiği gibi bir ilişkisinin olmadığını söyledi.

Hülya Avşar'ı boşanmanın eşiğine getiren olayın kahramanı İstanbullu Zeynep Tatlıcan, magazin basınında ‘‘ihanet’’ olarak yansıtılan gerçek dışı haberler nedeniyle çok üzgün. ‘‘Leon’’ filminin küçük yıldızına çok benzediği için arkadaşlarınca ‘‘Matilda’’ diye çağrılan Zeynep Tatlıcan, ‘‘Kaya Çilingiroğlu, benim de çok sevdiğim Hülya Avşar'a ihanet etmedi. 'Kocam bana ihanet etmez' diyen Hülya hanım çok haklı. Gerçek dışı haberler beni de onları da üzdü’’ dedi. Gazeteci babasının ölümünden sonra 4 yıldır annesiyle Bodrum'da yaşayan 19 yaşındaki Tatlıcan, bu yaz bir yakınlarının restoranınında barmaid olarak çalışmaya başladı. Genç kız, ‘‘İki yıldır erkek arkadaşımla ciddi bir ilişkim vardı. Gazetede bu haberler çıkınca arkadaşım beraberliğimize son verdi’’ diye konuştu.

OLAY GECESİ

Olay gecesi Kaya Çilingiroğlu' nun yanında 2 erkek arkadaşıyla çalıştığı Sapa Bar'a geldiğini anlatan Zeynep, şunları söyledi:

‘‘Kaya bey, bara 3-4 kez gelmişti. 3 Eylül gecesi de yemek yedikten sonra bara geçtiler. Kaya bey, 'Buraya kafamı dinlemeye geldim. Yarın gidiyorum. Haydi buradan başka bir yere gidelim' dedi. Şaziye Bar'a gitmeye karar verildi. Kaya beyin arkadaşının arabasıyla Şaziye Bar'a gittim. Tüm gazeteciler peşimize düştü. Bir süre sonra Kaya bey de taksi ile buraya geldi. Kenan Doğulu'yu dinledik. Kaya bey hafifçe çakır keyif oldu. Bir iki kez elini omzuma atmış olabilir, ama asla rahatsız edici bir havaya girmedi. Saat 03.30'da vedalaştık, Kaya bey arkadaşına beni evime bırakmasını söyledi. Dışarı çıktığımızda 30'dan fazla gazetecinin flaşı patladı, bizi takip etmeye başladılar. Ben bu şekilde eve gitmek istemedim. Kaya beyin bir arkadaşı, 'Gel Manastır Otel'e gidelim, gazeteciler dağılınca seni evine bırakırım' dedi. Otele gittik, saat 04.30'a doğru Kaya bey otele geldi, beni görünce 'Hayrola senin burada ne işin var' diye sordu. Bir süre sonra gazetecilerin dağıldığı söylendi, ben de taksiyle evime gittim.’’

Kaya Çilingiroğlu ile kaçamak yaptığı söylenen Zeynep Tatlıcan, bu yalan haberlerden dolayı çok üzgün. Zeynep, Leon filminin küçük kahramanına çok benzediği için arkadaşlarınca ‘Matilda’ diye çağrılıyor. Filmde Matilda’yı Nathalie Portman canlandırmıştı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!