“Martılar”ın teknoloji atağı devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

“Martılar”ın teknoloji atağı devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2006 00:00

Bir devlet okulunun, mezunların ve velilerin katkılarıyla, “eğitime, teknoloji altyapısını taşıma” çabası olarak özetlenebilecek Kadıköy Anadolu Lisesi (Kadıköy Maarif Koleji) “Teknoloji Sınıfları” projesinde; 5 sınıfa ulaşıldı. Yıl sonuna kadar 10 sınıfa ulaşılması ve gelecek yıl ise, tüm sınıflar kapsanarak projenin tamamlanması hedefleniyor.

Haberin Devamı

Ülkemizin köklü eğitim kurumlarından “Kadıköy Anadolu Lisesi” (Kadıköy Maarif Koleji)’nin, okulun mezunlar derneği “KALİD” ile kurduğu işbirliği sonucu başlattığı, “bilgi teknolojileri destekli görsel ve işitsel eğitim altyapısıyla, eğitimde eşgüdümlü kalite standardını yakalamak” şeklinde özetlenebilecek “Teknoloji Sınfları” projesinde 5 sınıfa ulaşıldı.  

 

Okul yönetimi tarafından yapılan açıklamada, “Notebook”, “barkovizyon”, “İnternet erişimi ve iletişimi” ve tüm sistem için gerekli ışık, ses ve güvenlik alt yapısını içeren, görsel ve işitsel eğitim temelli bu projede, mezunların ve velilerin katkılarıyla yol alındığı ve her sınıfa, katkıları olan kişilerin isimlerinin yazılacağı belirtildi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan KALİD Yönetim Kurulu Başkanı Av. Argun Eğmir ise, bu projenin, KALDER Kalite Ödülü’ne sahip tek eğitim kurumu olan Kadıköy Anadolu Lisesi’nin, kalite standardı çalışmalarının bir parçası olarak değerlendirilebileceğini vurguladı.

 

Haberin Devamı

Okul yönetimi tarafından yapılan açıklamada ayrıca, bir devlet okulunun, mezunların ve velilerin katkılarıyla, “eğitime, teknoloji altyapısını taşıma” çabası olarak değerlendirilen projenin; yıl sonuna kadar 10 sınıfa ulaştırılması ve gelecek yıl ise, tüm sınıflara taşınarak tamamlanmasının hedeflendiği vurgulanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!