Mars'ın kalbini armağan edin

Güncelleme Tarihi:

Marsın kalbini armağan edin
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2000 00:00

Haberin Devamı

14 Şubat Sevgililer Günü için sevdiğinize ne armağan alacağınıza hálá karar veremediyseniz, üzülmeyin. Sevgilinize ‘‘Mars'ın kalbi’’ni gönderebilinsiniz.

NASA'dan verilen bilgiye göre uzay aracı Global Surveyor'ın Kızıl Gezegen'den gönderdiği binlerce fotoğraftan biri, kalp biçimde bir arazi parçasını yansıtıyor. Mars'ın güney kutbunda bulunan kalp biçimindeki vadi, 225 metre genişliğinde. NASA'nın web sitesinden bu fotoğrafı bulabilir ve sevgilinize e-posta ile ya da elden verebilirsiniz. Adresler şöyle:

http://photojournal.jpl.nasa.gov veya http://www.msss.com

Aşkınızı bekletmeyin

14 Şubat Sevgililer Günü'nde Buddha Bar'da Ericsson sponsorluğunda ve Power FM'in organizasyonuyla gerçekleştirilecek bir gece düzenlendi. Kuruçeşme'de bulunan Buddha Bar'da sevgililer için özel olarak hazırlanan gecenin bir de sloganı var: ‘‘Aşk bekletmeye gelmez.’’ MAGAZİN SERVİSİ

D&R'dan Sevgililer Günü sürprizleri

D&R mağazaları, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde müşterilerine sürpriz armağanlar sunuyor. Her zaman en iyiyi, en popüler olanı tüketiciye sunan D&R mağazalarının 14 Şubat sürprizleri şunlar:

Hilton'da akşam yemeği: D&R, 5-14 Şubat tarihleri arasında mağazalarından 30 milyon liranın üstünde alışveriş yapan müşterilerinden 31 çifte Hilton Otelleri'nin herhangi birinde romantik bir akşam yemeği ve konaklama sunuyor.

Kalp biçiminde yastıklar: D&R, mağazalarından 20 milyon liranın üzerinde alışveriş yapan 5 bin kişiye sevgililer günü yastığı armağan ediyor.

Aşk falınız: Ünlü astroloji ve tarot yorumcusu Nuray sayarı, bugün Erenköy D&R ve Profilo D&R'da aşk falınıza bakacak burcunuzu yorumlayacak.

Benzersiz hediyeler: D&R mağazalarında Sevgililer Gününe özel, tişört, puzzle, şapka, koku,gibi birçok özel armağan satışa sunulacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!