Marianna İstanbul'dan geçti

Güncelleme Tarihi:

Marianna İstanbuldan geçti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 1998 00:00

Haberin Devamı

Özellikle özellikle bayan izleyiciler tarafından büyük ilgi gören ‘‘Zenginler de Ağlar’’ dizisinin sevilen yıldızı Veronica Castro, tatil için geldiği İstanbul'dan dün ayrıldı. ‘‘Marianna’’ karakteriyle, yayınlandığı dönemde kadınları ekran başına bağlayan Veronica, Çin ve Japonya'nın da dahil olduğu 1.5 aylık tatilinin altı gününü Türkiye'de geçirdi.

Kaldığı süre içinde sadece Hürriyet Gazetesi'yle görüşen Veronica Castro, dizisinin ülkemizde yayınlandığı zaman bayan izleyicilerinden aldığı mektupların Türkiye'ye karşı büyük merak uyandırdığını ve ülkemize gelmeden önce Türkiye'yle ilgili pek çok kitap okuduğunu söyledi. İstanbul'u beklediğinden çok daha güzel bulan Castro, özellikle sokaktaki insanın ilgisinden ve yıllar sonra tanınmaktan çok mutlu olduğunu belirtti.

Castro, ‘‘Aldığım mektuplardan kafamda bir imaj vardı ama bu kadar güzel olacağını, bu kadar tarihle iç içe bir yer olacağını beklemiyordum. Gelmeden önce daha mistik, egzotik bir ülke tahmin etmiştim. Beni tanıyıp resim istediler. Bu da çok hoş bir sürprizdi’’ dedi. Türkiye'deki televizyon sektörünün çok gelişmiş bulan Castro, bir dizi teklifi alırsa da değerlendireceğini söyledi. Castro, ayrıca ülkemizin yemeklerini ve insanlarını çok sevdiğini söyledi.

Yaklaşık 33 yıldır Meksika Televizyonları'nda çalışan Castro, şimdiye kadar 20 pembe dizide, 20 tiyatro oyununda rol aldı. Uluslararası ilişkiler bölümü mezunu olan güzel yıldız, aynı zamanda usta bir şarkıcı olarak 25 albüm yapmış. Bu arada Veronica'nın iki oğlundan Christian da Güney Amerika'da Ricky Martin kadar ünlü bir şarkıcı.

Brezilya'da, San Paulo ve Rio De Janeiro'da, Arjantin'de televizyon için müzik programı yapacak olan Veronica, oradan Şili'ye gidip talk şov sunacak. Veronica Castro'nun çevirdiği son dizi ‘‘Küçük Köy Büyük Cehennem’’ ise Meksika'da geç saatlerde yayınlanıyor. Çünkü 46 yaşındaki yıldız, bu dizide yer alan sevişme sahnelerinde çıplak olarak da kamera karşısına geçmiş.

Sanatçı, tatilinin sonunda hayranlarına ‘‘Türk halkına teşekkür ediyorum. Bir insanın evine girmek çok zordur. Onlar beni evlerine kabul etti. Pek çok kişi telefonla aradı. Onlarla konuşamamıştım ama burada onları tanıdım ve çok sevdim’’ dedi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!