Mankenlikten sıkılmaya başladım

Güncelleme Tarihi:

Mankenlikten sıkılmaya başladım
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2001 14:59

Manken Buket Saygı, yaşadığı tatsız günleri geride bırakmış gibi görünüyor. Mankenliği bırakıp haber spikeri olmak istediğini söyleyen Saygı'nın gelecek planları arasında Çelik'le evlenip çocuk sahibi olmak ve şık bir balık lokantası açmak da var.

Haberin Devamı

Kadir İnanır ile yaşadığı  'motive'  tartışmalarıyla uzun süre gündemde kalan manken Buket Saygı şu sıralar hayatının en mutlu günlerini yaşıyor. Yaşadığı üzücü olayları unutmuş gibi görünen Saygı, şimdilerde bir yandan sevgilisi Çelik ile evlenme hazırlıkları yapıyor, bir yandan da iyi bir haber spikeri olmak için diksiyon dersleri alıyor.  Buket Saygı Hafta Sonu'nun sorularını cevapladı. 

Güzel manken yaşadığı yıpratıcı ve üzücü olaylara karşı Çelik'ten güç alarak ayakta kaldığnı söylüyor. "Tek başıma daha derinlere gidip, çok üzülebilirdim. Ama genelde pozitif bir insanım. O yüzden fazla zorlanmadım. Çelik'in desteğiyle toparlandım".

ÇELİK BENİ İLK KEZ KAFAMDA BİGUDİLERLE GÖRDÜ

Saygı'nın uzun süredir birlite olduğu sevgilisi Çelik ile tanışması da çok ilginç olmuş. Bakın nasıl anlatıyor o günü Saygı: "Çelik'e kuaförde çok komik bir halde yakalandım. Yanıma gelip 'Ne kadar hoşsunuz, güzelsiniz. Çizginizi bozmayın' dedi. Böyle kafamda bigudiler, ellerim, ayaklarım manikür için suyun içinde. Acaba dalga mı geçiyor diye düşündüm.  Sonra bir yıl geçti ve onunla bir doğum gününda karşılaştık. Orada konuştuk. Telefon numaralarımızı aldık . Böyle başladı işte."

Haberin Devamı

Saygı, sevgilisi Çelik'in en çok dürüstlüğnü beğendiğini söylüyor. "Ondan bana kötülük gelmeyeceğini biliyorum" diyor güzel manken. "Çok güveniyorum ona. İdealleri olan bir insan."

Buket Saygı, 1998 'de Kanal D'nin güzellik yarışmasında birinci olduktan sonra adını duyurdu. Ama artık yavaş yavaş mankenlikten sıyrılmaya çalışıyor. Yaklaşık altı aydır Can Gürzap'dan diksiyon dersleri alıyor Saygı. Amacı NTV veya CNN Tük'de gece haberlerini sunmak. "Haber sunmak zor bir iş ve ben bunu yapmak istiyorum" diye konuşan güzel mankenin başka bir hayali  daha var: Günün birinde şık bir balık lokantası açmak.

"Çünkü podyum dünyası çok karışık" diye anlatıyor Saygı. "Mankenlik iyice ayağa düştü. Podyuma çıkmayıp, kendine manken diyenler var. İnanılmaz bir lüks içinde yaşıyorlar. Bunların ne yaptığını anlıyorum da anlamak istemiyorum."

Haberin Devamı

NİKAH GELECEK YILA

Buket Saygı'nın gelecek planlarında Çelik'le evlenip çocuk sahibi olmak da var. Çelik'le 2002 yılında evleneceğini söylüyor güzel manken. Bir yıl sonra da çocuk yapmayı planlıyor. "Bir tek Çelik'le evlenmeyi düşünüyorum. Çünkü o benim idealimdeki erkek. Çelik'in güven veren bir yapısı var."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!