Manisa'da silahlı saldırı: 5 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Manisada silahlı saldırı: 5 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2008 16:36

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, kahvehane sahibi ve yanında bulunan dört kişi, iki kişinin silahlı saldırısı sonucu yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi Eski Manisa Yolu üzerinde bulunan Stad Kıraathanesi'nin önünde oturan işletme sahibi Cengiz Yavuz ve kardeşi Ercan Yavuz ile yanlarında bulunan Murat Güçlü, Mehmet Aydın ve Faruk Beler'e, bir otomobilden inen iki kişi tarafından ateş edildi.

İşletmenin hemen yanında bulunan Turgutlu 7 Eylül Stadı'nda, TFF 2. Lig 2. Grup takımlarından Turgutluspor ile Tarsus İdmanyurdu takımları arasındaki 9. hafta karşılaşmasının başladığı sırada meydana gelen olayda, kahvehane sahibi ve diğer dört kişi yaralandı.

Ambulanslarla Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan, durumu ağır olan ve hayati tehlikeleri bulunan Mehmet Aydın'ın Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine, Cengiz ve Ercan Yavuz'un ise Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildikleri bildirildi.

Bu arada, işletme sahibi Cengiz Yavuz ile Murat Güçlü'nün, polisin bir süre önce organize suç örgütlerine yönelik yaptığı operasyon kapsamında gözaltına alındıktan sonra tutuklandıkları, 21 ay cezaevinde yattıktan sonra kısa süre sonra serbest bırakıldıkları öğrenildi.

Güvenlik güçleri, alacak meselesi nedeniyle, İzmir'in Kemalpaşa ilçesine bağlı Sarıçalı köyünden geldiklerini belirlediği saldırganlar B.K. ve A.S'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!