Manavgat'ta iş yerlerini su bastı

Güncelleme Tarihi:

Manavgatta iş yerlerini su bastı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2011 12:24

ANTALYA’nın Manavgat İlçesi’nde 3 gündür etkili olan yağmur yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Yağış nedeniyle Manavgat Irmağı ve Manavgat Şelalesi’nin yanında bulunan bazı işyerlerini su bastı.

Manavgat’ta 3 gün süren yağış nedeniyle Manavgat Irmağı’nda su seviyesi yükseldi. Özellikle Naras Çayı’nın getirdiği sel suları, Manavgat Irmağı ve Manavgat Şelalesi’nde su seviyesini yükseltti. Suyun yükselmesi nedeniyle binlerce turistin ziyaret ettiği dünyaca ünlü Manavgat Şelalesi’nin alt ve üst kısımları birleşti ve çağlayan görünmez hale geldi. Irmak kenarında bulunan bazı işyerlerini su basarken, yürüyüş yolunun bir kısmı da sularla kaplandı. İşyeri sahipleri önlemlerini alarak dükk?nlarını boşalttı.

Irmak kenarında bulunan Çetin Kitapevi’nin sahibi Devrim Çetin, şiddetli yağış nedeniyle korkulu anlar yaşadıklarını belirterek, baskına karşı sabaha kadar nöbet tuttuğunu söyledi. Çetin, "Her yıl 2 ya da 3 defa işyerlerimizi su basardı. Bu yıl ise ocak ayına daha yeni girmemize rağmen 2 defa su baskınına maruz kaldık" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!