Maltepe ve Şişli'de kaza: 2 ölü

Güncelleme Tarihi:

Maltepe ve Şişlide kaza: 2 ölü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2009 08:57

Maltepe ve Şişli'de meydana gelen trafik kazalarında, biri kadın 2 kişi öldü.

Haberin Devamı

E-5 Karayolu Maltepe Köprüsü altından yolun karşısına geçmek isteyen Ayşe Demirci'ye (27), Kadıköy yönüne giden bir minibüs çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 50 metre savrulan Demirci, aynı yönde ilerleyen bazı araçlar tarafından da ezildi.

Olay yerinde hayatını kaybeden Demirci'nin cesedi, Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Demirci'nin arkadaşı olduğu ve olay sırasında yanında bulunduğu belirtilen bir kadın da ifadesine başvurulmak üzere Gülsuyu Polis Merkezine götürüldü.
Bu arada, Demirci'ye çarpan minibüsü gördüğünü söyleyen bir taksici, minibüsün plakasını alabilmek için bir süre takip ettiğini, ancak yakalayamadığını ifade etti.
Öte yandan, Şişli Cumhuriyet Caddesi Harbiye mevkisinden karşı yöne geçmek isteyen Tacettin Kurt'a (40) da bu sırada Mecidiyeköy yönüne giden ve plakası alınamayan bir otomobil çarptı.

Kurt, olay yerine gelen sağık ekiplerinin müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Fırında çalıştığı öğrenilen Kurt'un cesedi Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polisin, olay yerlerinden kaçan araçları belirleyerek sürücülerini yakalamak amacıyla başlattığı çalışma sürüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!