Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE) 240 sürekli işçi alacak

Güncelleme Tarihi:

Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE) 240 sürekli işçi alacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2018 08:26

Devlet Personel Başkanlığı'nın resmi adresinden yapılan açıklamaya göre Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE) 240 sürekli işçi alacağı duyuruldu. Başvuru şartları ve başvuru bilgileri de paylaşıldı. İşte ilanın detayları

Haberin Devamı

Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE) tarafından yapılan açıklama şöyle;

Kurumumuzun Ankara, Kırıkkale ve Çankırı’da bulunan işyerlerinde çalıştırılmak üzere, aşağıda belirtilen branş ve sayılarda lise ve dengi okul mezunu toplam 240 daimi işçi alımı yapılacaktır. Taleplerde 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuçları geçerli olup, İŞKUR tarafından 2016 KPSSP94 türünden en az 60 puanı olan adayların başvuruları kabul edilecektir.

Başvurular, Türkiye İş Kurumu aracılığıyla yapılacaktır. İlan detayları ve başvuru süresi Türkiye İş Kurumu internet sitesinden takip edilebilir. Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde talebin yayımlandığı yerdeki Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlüğünden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler.

Haberin Devamı

AYRICA; GELİŞMELER, KURUMUMUZUN

http://www.mkek.gov.tr/tr/Duyurular.aspx Adresinden takip edilebilir

ALIMLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR

Alınacak sürekli işçiler için, Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerinden talepte bulunulmak suretiyle 09.08.2009 tarih ve 27314 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine uygun olarak işlem yapılacaktır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!