Mahkemede kutlama

Güncelleme Tarihi:

Mahkemede kutlama
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2011 17:48

"Kafes eylem planı" ve "Amirallere suikast" iddialarına ilişkin davalarla birleştirilen Poyrazköy'de ele geçirilen mühimmatla ilgili 7’si tutuklu 69 sanıklı davanın 15. duruşması görüldü.

Haberin Devamı

İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nde duruşmaya tutuklu sanıklar emekli deniz binbaşı Levent Bektaş, Deniz Kuvvetleri Komutanlığında görevli yarbay Ercan Kireçtepe, Binbaşı Erme Onat, Binbaşı Eren Günay, teğmenler Faruk Akın, Sinan Efe Noyan ve emekli SAT Komando Ergin Geldikaya hazır bulundu. Duruşmada ayrıca Balyoz davasından tutuklu Koramiral Kadir Sağdıç, Tuğamiral Şafak Yürekli, Tuğamiral Fatih Ilgar ile Tuğamirel Levent Görgeç’te getirildi.

HATIRLAMIYORUM DİYEN TANIĞA AVUKATTAN TEPKİ

Duruşmada aramalara katılan polis memurları tanık olarak dinlendi.Tanık olarak dinlenen polis memurları Muhammet Enes Koralp ve Serdar Tekin, avukatların ve sanıkların aramalara ilişkin sorularına ‘hatırlamıyorum’ diye yanıt verdi. Tanıkların bütün soruları ‘hatırlamıyorum’ diye yanıt vermesine sinirlenen avukat İrfan Sütlüoğlu, “Tedavi olun o zaman gelin. Nasıl hatırlamıyorsunuz? Kaç kere teğmenin evine gittin? Duruşmaya verilen aradan sonra gelen bütün tanıklar hiçbir şeyi hatırlamadıklarını söylüyorlar. Lütfen hafızalarını kontrol etsinler. Teşekkür ederim hiçbir şey hatırlamadığın için" diye tepki gösterdi.

Haberin Devamı

DURUŞMA SALONUNDA EVLİLİK YILDÖNÜMÜ KUTLAMASI

Öte yandan davanın tutuklu sanığı Levent Bektaş ile eşi Füsun Bektaş 20. evlilik yıldönümünü duruşma salonunda kutladı. Duruşmaya verilen öğle arasında salonda eşi için kutlama yapan Füsun Bektaş, eşine parfüm ve duygularını anlattığı bir kart hediye etti. Füsun Bektaş, eşine yanında getirdiği yiyeceklerden ikram etti. Çift, 19. evlilik yıldönümlerini de geçen yıl duruşmada kutlamıştı. Duruşma ertelendi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!