Magazin basınında en iyiler

Güncelleme Tarihi:

Magazin basınında en iyiler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2005 16:44

Magazin Gazetecileri Derneği (MGD)"Basın Meslek Ödülleri"ni kazananlar ile "Altın Objektif Ödülleri"nin aday adayları açıklandı.

Haberin Devamı

Etiler'deki Sanat Cafe'de düzenlenen basın toplantısında konuşan MGD Başkanı Nurettin Soydan, “12. Altın Objektif Ödülleri” değerlendirmesi çerçevesinde MGD üyeleri arasından seçilen “Basın Meslek Ödülleri”nde “yazılı basın” kategorisinde “yılın en iyi magazin haberi” dalında Fısıltı Gazetesi'nden Bediz Doğan'ın, “yılın en iyi magazin haber fotoğrafı” dalında da Star Gazetesi'nden Eren Abdullahoğlu'nun ödül kazandığını söyledi.

“Yılın en iyi magazin röportajı” ödülünü, Hürriyet Gazetesi'nden Dilek Dallıağ ile Star Gazetesi'nden Olcay Ünal Sert'in kazandığını belirten Soydan, “yılın en iyi estetik magazin fotoğrafı” ödülüne de Gala Dergisi'nden Erol Işık'ın değer bulunduğunu söyledi.

Soydan, “yılın en iyi internet magazin haberi” ödülünü ”www.kamerazzi.com”dan Cenk Şefik, “yılın en iyi serbest yazısı” ödülünü “www.magazinci.com”dan Özlem Süyev, “yılın en iyi TV magazin haberi” ödülünü Kanal D'den Mete Aktuğ ile Star TV'den Mustafa Gülnahar, “yılın en iyi TV magazin röportajı” ödülünü Elmavizyon'dan Önder Çorlu ve Kanal D'den Rıza Öziş'in kazandığını bildirdi.

Haberin Devamı

“Yılın en iyi TV magazin haber görüntüsü” ödülüne Show TV'den Seyhan Erdağ'ın değer görüldüğünü belirten Soydan, “yılın en iyi TV magazin kurgusu” ödülünü de aynı kanaldan İlke Uğurlu Gürman'ın kazandığını, TRT'den Berrin Kara'nın da iki röportajıyla “Jüri Özel Ödülü”ne layık görüldüğünü anlattı.

Nurettin Soydan, “MGD 12. Altın Objektif Ödülleri” için 36 kategoride 10'ar aday adayının belirlendiğini belirterek, bunlar arasından Turkcell 3474 hattı üzerinden yapılacak SMS oylaması sonucu çıkan adaylar arasından jürinin değerlendirmesini yapacağını kaydetti.

“MGD 12. Altın Objektif Ödülleri”, 28 Mart 2005 tarihinde Myshowland'de düzenlecek törenle sahiplerini bulacak. Bu tarihe kadar SMS ile gelen oylar da sık aralıklarla güncellenerek ”www.mgdmagazin.com” adresli internet sitesinden yayınlanacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!