“Kötü de olsa, popüler biriyim” Mehmet Ali Ilıcak -..." /> “Kötü de olsa, popüler biriyim” Mehmet Ali Ilıcak -..." />

MAGAZİN ALINTILARI

Güncelleme Tarihi:

MAGAZİN ALINTILARI
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2007 21:11

Haberin Devamı

PAZAR ALINTISI

 

Kötü de olsa, popüler biriyim

 

Mehmet Ali Ilıcak - Haftalık, 4-10 mart

 

 

*

 

Hürriyet-internetin astrologu Ata Nirun diyor ki...

 

KOÇ ERKEĞİ - Bir Koç Erkeğini daha uzaktan gördüğünüz anda tanıyabilirsiniz. Yaydığı elektrik öylesine güçlüdür ki, patlamak üzere olan bir volkanın uyandırdığı duyguyu uyandırabilir. Heyecan, macera ve yoğun duygularla dolu bir romantizmin hepsini birden istiyorsanız, Koç Erkeği tam size göre demektir.”

Haberin Devamı

 

Kendi yazdığım mecranın bir yazarını bozmak istemem ama... bir ‘Koç erkeği’ olarak bu tarife herkesten çok ben güldüm. Doğrusu şöyle olacaktı:

 

KOÇ ERKEĞİ - Bir Koç Erkeği olarak Serdar Devrim’i daha uzaktan gördüğünüz anda tanıyabilirsiniz. Yaydığı elektrik öylesine güçsüzdür ki, sigortası atmış bir siyah beyaz televizyonun uyandırdığı duyguyu uyandırabilir. Heyecan, macera ve yoğun duygularla dolu bir romantizmin hepsini birden istiyorsanız, Serdar Devrim tam size zıt demektir.

 

Hürriyet-internet, 5 şubat

 

Not: Bu arada, aynı Ata Nirun, Koç erkeklerine şöyle hitap ediyordu: “Moral yönünden biraz zayıf olabilirsiniz. Bu da isteksiz ve pasif olmanıza neden olabilir.” Aklıma yine lisedeki askerlik hocamız geldi. Anlattım ya size daha önce. 7-8 senedir günde 7-8 saat Fransızca okuyan bizlere ahkâm keserdi: “Duyuyorum ara sıra ‘moralim bozuldu’ diyorsunuz,halbuki Fransızca’da moral, ‘ahlâk’ demektir, yani ‘ahlâkım bozuldu’ diyorsunuz! Zavallı babalarınız da dünyanın parasını veriyor, sizi Fransız okuluna gönderiyor! Ha ha ha...” Biz de çıkıp (İlyas Salman gibi) diyemiyorduk ki, ‘Ulan Sayın Hocam, onlardan biri ‘’ moraldir, öteki ‘la’ moral, ikisi farklıdır...’

Haberin Devamı

 


*

 

TÜRK GÜZELİ 3’ÜNCÜ OLDU, diye seviniyor Hürriyet.

 

Nerede birinci olmuş?

 

Miss EU Beauty Contest adlı ittirik, adı sanı duyulmamış güzellik yarışmasında.

 

Yarışmanın güzelliği zaten Avrupa güzellik yarışmasının… Surinam’da yapılmasından belli.

 

Hürriyet, 5 mart

 

 

*

 

BOYUZATMAZEDELER GELİYOR


Dokuz Eylül Üniversitesi’nden uzmanlar insanların boyunu uzatmak için iki yeni teknik geliştirmişler. Bunlardan biri ‘uzaktan kumandalı’ imiş, artık nasıl işliyorsa.


Gazeteler bu haberi genelde (Milliyet gibi) ‘Uzaktan kumandayla boyunu kendin uzat’ başlığıyla verdi. (5 mart)

Adım gibi eminim, şimdi bir takım uyanıklar - bu haberin kesiğini de referans olarak gösterip ‘boy uzatma aleti’ diye televizyonun uzaktan kumanda aletini boy fakiri garibana gömecekler…

Haberin Devamı

 

 

*

 

HABER OLSUN TAŞTAN OLSUN

 

Manken Aysun Kayacı’nın cep telefonuyla çekilmiş iç çamaşırlı görüntüleri internette geziyormuş. ‘Bunu yapan Allah’ından bulur inşallah’ diyor kızımız. Gerçi görmediğimiz bir tarafı yok, mayoyla yani, iç çamaşırı olsa ne fark eder ama… demek ki fark edermiş Aysun ki kızıyor, millet de internetten bulup seyrediyor.

 

İddiaya göre cep telefonunu tamire vermiş de, içindekileri silmeyi unutmuş. ‘Niye cep telefonunda yarı çıplak, iç çamaşırlı görüntülerin var a be kızım’ diye soran yok.

 

Bu arada, bu terbiyesizliği eleştiren Sabah’ın söz konusu görüntünün altına yazdığı resimaltı muhteşem:

 

İnternette dolaşan üç fotoğrafta Aysun Kayacı, bir yatağın üstünde iç çamaşırlarıyla seksi pozlar verirken görülüyor.” (Sabah, 5 mart)

Haberin Devamı

 


*

ÖRÜMCEĞE BEKARET KEMERİ HABERİ

Gerçi niye TOPLUM sayfasında kullanıldığını anlamadım ama...

Haber ‘Erkek örümcek dişiye ‘bekaret kemeri’ takıyor’ diyordu.

Özetle, çiftleşmeden sonra, erkek örümceğin penisinin ucu, dişinin içinde kalıyormuş; böylece dişi başka bir erkek tarafından döllenemiyormuş.

Vay be, iyi fikir’ demeden evvel, haberin gerisini de okuyalım.

Malumunuz üzere, dişi örümceklerin cinsel ilişkiden sonra (cüssece çok küçük olan) erkeği yeme gibi bir kötü huyu vardır. Eğer erkek ‘işini bitirdikten sonra’ yıldırım hızıyla kaçamazsa... dişiye yem oluyor. (Böylece dişi de hem yavrularını büyütmek için ihtiyacı olan proteini temin ediyor, hem de yavru dişilerin babalarıyla çiftleşmesi tehlikesini ortadan kaldırmış oluyor.)

Haberin Devamı

Eh, can derdine düşen erkeğin kaçarken penisinin ucunu feda etmesine şaşmamak gerek!

Hürriyet, 6 mart


*

(K)ALINTI

30 yıldır alternatif tıp uzmanı olduğum için Ajda (Pekkan) Hanım’ın sağlığıyla da ilgileniyorum. Dolayısıyla bir araya gelmemiz normal. Her an herşey olabilir”.

Okan Tapan -  Hürriyet-Kelebek, 6 mart


*

YERİM BEN BU ŞOK’U, YERİM...

/images/100/0x0/55ea5e94f018fbb8f87b7760

Birinci sayfadan anons: Aysun neden erkek gibi dolaşıyor?

İkinci sayfada manşet: Yaşlı sevgilisi için erkek oluyor

Yaşlı sevgilisi oğlancı filan sanıyorsunuz, değil.

Spot: Aysu Baceoğlu çok ünlü ve çok yaşlı bir erkekle büyük aşk yaşıyormuş. Onunla buluşmaya giderken de tanınmamak için erkek kılığına giriyormuş.

Ve bu haberin görsel malzemesi, resimaltında ‘Aysu erkek kılığında geziyor’ diyen yandaki fotoğraf.

Şok, 6 mart


*

BURSA’DAN BİR HABER

Karacabey’e bağlı Sultaniye Köyü sakinleri, çoğu haliyle çocuk, iki bin kişi yağmur duasına çıkmış.

Yağmur duası... sağanak yağmur altında kılınmış!

Star, 6 mart


*

TANIM GEREKTİREN ÜNLÜLER

Türkiye’de böyle bir takım kendisinin bir özelliği olmayıp bir erkekle bir müddet evli kalması veya ayrılması hasebiyle ‘medyatik’ (= magazin köşelerine malzeme) olan kadınlar var.

Bunlardan biri Azeri bir petrolcüden boşanan ve almadığı bir büyük parayla şöhret olan bir kadın. Adını unuttum. Bununla ilgili bütün haber ve dedikodular ‘Petrol milyarderi ..’den boşanırken aldığı ... trilyon liralık nafakayla anılan’ diye başlıyor.

Bir diğeri de eski mankenlerden Manolya Onur. Mesela Kubilay Geceler köşesindeki haber şöyle başlıyor: ‘Haydarabat Nizamı Bereket Jah’tan yıllar önce boşanan ve boşanma tazminatı olarak 4,5 milyon dolar aldığı için o dönemin en çok konuşulan ismi olan Manolya Onur...(Hürriyet-Kelebek, 9 mart)

Aynı haberi Bülent Cankurt da şöyle veriyor: ‘Boşandığı eşi Haydarabad Nizamı Bereket Jah'a açtığı davayı 11 yıl sonra kazanıp, yaklaşık 5 milyon dolar tazminat almaya hak kazanan Manolya Onur'un...(Sabah-Kelebek, 9 mart)


*

A(Ş)INTI

Çok bilgiliyim ama göstermeyi, ‘entel’ olmayı sevmiyorum. Çok entel insanların kendilerinden başka kimseye saygıları yok.

90-120-90 Hülya Aşvar Sabah, 9 mart


*

SEKSEKOLOJİ

Serdar Turgut’un yazısı “Bizim arkadaşlar çevre gönüllülerine yönelik çevreci seksin kurallarını yayınlamışlar. Ben bunu okuyunca, kendimin doğal olarak bu kurallara uyduğumu ve bundan yola çıkılarak benim dünyanın en çevreci insanlarından birisi olduğumun söylenebileceğini gördüm” diye başlıyordu. (Akşam, 9 mart)

Bir İtalyan filmi seyretmiştim yıllar önce. Dünyanın enerji kaynakları tükenmiş, İtalyanlar … cinsel birleşme yoluyla elektrik üretiyorlardı.

Bu bilgi adaşımı ilgilendirebilir! J


*

(Ç)ALINTI

Serin Duruş köşesinden çoktandır alıntı yapmamıştık.

Ultra Söylemsel köşeciğinden alalım bu sefer…

Yılmaz Morgül çocukluk günlerinden bahsediyor: ‘Akşam erken oluyordu o zamanlar…

Muazzez Ersoy: ‘Benim de fikrimi caymaya çalışıyorsunuz

Ajdar garibi: ‘Mesela bir ceket düşünüyorum. Yanlarında baştan sona civciv yeşili, civciv pembesi ya da civciv sarısı pamuklar yapıştırılı…

Tempo, 8-14 Mart


*

BÖYLE DE BİR MERT YANI VARMIŞ!

Haftasonu’ndaki bir röportajın spotu:

Nebahat Çehre bir dönem Yılmaz Güney’le büyük aşk yaşayıp evlenmişti. Güney, bir gün bilerek Nebahat Çehre’yi arabasıyla çiğnemişti. Çehre ‘Yılmaz sonradan çok pişman oldu. Bugün yaşasa, başım ağrısa yanımda olurdu. Böyle bir mert yanı vardı’ diyor.

HaftaSonu, 7-17 mart


*

GAF NETEKİM

Müjdat Gezen anlattı.

Devlet Başkanı olduğu günlerde, Kenan Evren kimsesizler yurdunu geziyormuş. Bir çocuğun kafasını okşayıp sormuş:

- Söyle bakalım, anneni mi daha çok seviyorsun, babanı mı?

Makina - Kanal D, 11 Mart

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!