Lütfü Kırdar'da bilgisayarla beste şöleni

Güncelleme Tarihi:

Lütfü Kırdarda bilgisayarla beste şöleni
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2000 00:00

Haberin Devamı

‘‘Halıcı midi 2000 7. Bilgisayarla Beste Yarışması''nın yedinci finali yarın akşam Lütfü Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda saat 20.30'de yapılacak.

Finalde ‘‘Bilgi Çağı-2000'' temasını işleyen şu 10 eser yarışacak: ‘‘Bilgiyle Güzelliğe'' adlı eseriyle Gökhan Balık, ‘‘New World'' ile Tolga Bedir, ‘‘Phases Through The Light'' ile Enis Eren ve Atalay Ant, ‘‘New Era'' ile Selçuk Yusuf Ergen, ‘‘Bizim İçin Değişen Bir Şey Yok'' ile Ozan Erkan, ‘‘Time Twist'' ile Ali Göktürk, ‘‘Giga'' ile Cem Ömeroğlu ve Sinan Güngörer, ‘‘21. Yüzyıl'' ile Mehmet Sungur, ‘‘Renaissance'' ile Targan Berk Türe, ve ‘‘Evrenin Çocukları'' ile Derviş Can Vural.

Yarışmanın jürisi ise şu isimlerden oluşacak: Atilla Özdemiroğlu, Borga Parlar, Emrehan Halıcı, Faruk Eczacıbaşı, Garo Mafyan, Hakan Özer, İzzet Öz, Sedat Ergin ve Şeref Oğuz.

Milli Eğitim Bakanı Metin Bostancıoğlu ve Kültür Bakanı İstemihan Talay'ın yapacağı açılış konuşmalarının ardından finale kalan eserler dinlenecek.

Programda ayrıca, Beyhan Murphy'in koreografisini yaptığı ‘‘Kahvehane'' adlı eser Devlet Opera ve Balesi Modern Dans Topluluğu tarafından sahnelenecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!