Lütfi Kırdar'da kadın sağlığı konferansı

Güncelleme Tarihi:

Lütfi Kırdarda kadın sağlığı konferansı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2006 11:05

Kadınlar, "kaliteli yaşam için “18+ Kadın Sağlığı Konferansı’nda“ buluşuyor…Sağlık Bakanlığı ve Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi’nin desteği ile düzenlenen konferans 10 ve 11 Haziran tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde ücretsiz olarak izlenebilecek.

Haberin Devamı

“18+ Kadın Sağlığı Konferansı” kadınları Türkiye’nin önde gelen doktorlarının yanı sıra beslenme, diyet ve kişisel gelişim uzmanlarıyla buluşturuyor.

İki gün boyunca devam edecek olan konferans, 11:00-19:00 saatleri arasında farklı konu başlıkları ve konuklarıyla keyifli bir paylaşım platformu niteliği taşıyor.

18+ Kadın Sağlığı Konferanası adını, “ergenlik sınırı” olarak kabul edilen 18 yaş kavramından almaktadır.

Öte yandan, bir sosyal sorumluluk projesi olan “18+ Kadın Sağlığı Konferansı” sponsorlar tarafından da destekleniyor. Konferansa dinleyici olarak katılıp form dolduran herkese Tekfen Sigorta 3.000 YTL’lik Ferdi Kaza Sigortası veriyor.

Kişisel gelişim uzmanlarından Mümin Sekman ise konferansa katılan 2.500 kişiye satış trajı 350.000’e gelen “Her Şey Seninle Başlar” adlı kitabını hediye ediyor.

Haberin Devamı

Tuluhan Tekelioğlu’nun yöneteceği toplantıda kadınların bedenlerini daha iyi tanımalarını sağlamak ve sağlık sorunlarına karşı nasıl önlem alacakları konusunda bilinçlendirmek amacıyla uzmanlar görüş ve yöntemlerini açıklayacaklar.

Konferansta “Aşkın Fizyolojisi”, menopoz, osteoporoz, meme/rahim kanseri ve korunma yöntemleri, kilo kontrolü, sağlıklı beslenme, sağlıklı zayıflama yöntemleri, acil sağlık hizmetleri ve acil durumlarda yapılması gerekenler, detox, cinsel sorunlar, depresyon, uyku düzensizlikleri, yüz yogası, selülitten kurtulma yöntemleri, sigarayı bırakmanın yolları gibi konular ele alınacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!