Lost'u sollayan dizi

Güncelleme Tarihi:

Lostu sollayan dizi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2009 14:46

Düşünün, dünyada bir anda herkes bayılıyor ve 137 saniye baygın kalıyor. Ve herkes 6 ay sonrasını görüyor. İşte Flashforward!

Haberin Devamı

Flashforward fragman/ Video

Flashforward/ Foto Galeri

6 ay sonra yaşamınızda neler olacağını merak ediyor musunuz?

Belki evleneceksiniz, belki tehdit altında olacaksınız, belki tuvalette olacaksınız, belki boşanmış olacaksınız, belki de ölmüş olacaksınız...İşte Flashforward dizisinde tüm bunları bulacaksınız.

Flasforward Amerika'da ABC televizyonunda yayınlanan, "Batman Begins" ve "Dark Knight"ın yazarı David S.Goyer kaleminden çıkan, seyredilme rekorlarını alt üst etmiş bir dizi. Yıllardır tüm dünyayı etkisi altına almış Lost dizisinin ratinglerinin çok üstünde rakamlarla seyreden dizi şimdilik sadece 10 bölüm yayınlandı. Ama senaryosu, masraftan kaçınılmadan yapılmış özel efektler ve dizinin oyuncuların mükemmel performansları ile bir çok insanı ekran başına bağlamayı bildi. Dizi şimdiden aldığı rating oranlarıyla 2.sezon anlaşmasını yaparak geleceğini garantilemiş durumda.

Haberin Devamı

Her bölümde soru işaretleri giderek artan, yanıtları alınan soruların yerini her bölümde bir başkası alan ve böylece merak unsurunun hiç azalmadığı dizide çok başarılı oyuncular yer alıyor.

Mark Benford rolünde oynayan Joseph Fiennes FBI'da başarılı bir ajan. Çok mutluluk dolu bir aileye sahip olan Mark bayılma sonrası karmaşık bir hayatın içine sürükleniyor. 6 ay sonrasında kendini tehdit altında görmesi, onu olayların çözümünü araştırmaya itiyor.

Olivia Benford rolündeki oynayan Sonya Walger'i "Lost" dizisini izleyenler "Penny" rolüyle hatırlayacaklar. Dizide Olivia bayılma sırasında 6 ay sonrasında kendini eşi Mark ile değil de hiç tanımadığı bir adam ile mutlu bir şekilde görüyor ve bu Olivia'nın hayatını alt üst ediyor.

Lloyd Simcoe karakterini ise Jack Davenport canlandırıyor. Jack Davenport'u "Coupling" adlı efsane komedi dizisini izleyenler hatırlayacaklardır. Lloyd Simcoe ise dizide 2 ayrı konunun baş aktörü rolünde. Lloyd hem Mark'ın eşi Olivia'nın bayılma sırasında gördüğü erkek olarak ön plana çıkarken, hem de bayılmanın gerçekleşmesine neden olduğunu düşünen bilimsel araştırmayı yapan bir bilim adamı.

Haberin Devamı

Janis Hawk rolünde oynayan Christine Wooods başarılı, lezbiyen bir FBI ajanını canlandırıyor. Ajanın kendisini 6 ay sonra hamile olarak görmesi ise hayatının alt üstü ediyor.

Demetri Noh rolünü ise John Cho canlandırıyor.  Star Trek ve Amerikan Pie dizilerinden hatırlayacağımız Cho dizide Mark Benford'un iş yerindeki partneri rolünde. Demetri bayılma sırasında en şanssız kişilerden biri. Nedeni ise hiç bir şey görmemesi. Bayılma sırasında hiç bir şey görülmemesi ölmüş insanların ölmüş olmasına yorumlanıyor ve Demetri günler ilerledikçe bunun stresini çekiyor.

Stanford Wedeck rolündeki Courtney B. Vance'nin kariyerinde daha önce de polisiye diziler yer almıştı. Wedeck FBI'da saha  ofisi müdür yardımcısı rolüyle ön plana çıkıyor. Bayılma sırasında kendini tuvalette "hacet"ini giderirken gören Wedeck bunu bir süre çevresinden saklıyarak diziye ufak da olsa bir komedi unsuru katıyor.

Haberin Devamı

Bakıcı kız rolünde Nicole Kirby'i canladıran Peyton List'i Mad Men dizisinden hatırlıyoruz. Doktor Bryce Varley rolündeki Zachary Knighton, Aaron Stark'ı canladıran Bryan O'Byrne Mark'ın alkol bırakma destekçisi ve yakın arkadaşı olarak diziye renk katan karakterler olarak sıralayabiliriz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!