Lost'a elveda

Güncelleme Tarihi:

Losta elveda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2010 11:31

Yayınlandığı ilk günden beri geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Lost dizisi final sezonunun ilk bölümünü Salı günü Amerika'da yayınlayacak.

Haberin Devamı

Lost Gala Gecesi - Foto Galeri

5 Sezondur yayınlanan ve tüm dünyayı kasıp kavuran Lost dizisinde son noktaya gelindi. Ada hala gizemini koruyor ve gelişmeler de son sürat devam ediyor. 30 Ocak'ta dizinin çekildiği Hawaii - Honolulu Waikiki sahilinde final sezonu için gala gerçekleştirildi. Gala gecesine binlerce fan katılırken, oyuncu kadrosundan 14 kişinin de katılımıyla kırmızı halı töreni yapıldı.

Son sezona merhaba

Oyuncular ulaşabildikleri tüm hayranlarla tek tek ilgilendiler. Yaklaşık olarak 1 saat süren imza töreninden sonra son sezonun ilk bölümünden görüntüleri izleme şansını ise galaya katılan hayranlar elde etti. Galaya yaklaşık 12 bin kişinin katıldığı tahmin edilirken kafalarında da dizi ile ilgili birçok soru mevcuttu fakat oyuncular bile dizinin nasıl biteceğini henüz bilmiyorlar. Yine de yapımcı Carlton Cuse'un söylediğine göre son sezonda karakterler çözülecek, sırlar ortaya çıkacak, cevapsız kalmış sorular yanıtlanacak ve bunun yanı sıra birçok sürpriz hayranlarla buluşacak.

Haberin Devamı

İlk sezona atıfta bulunuldu

Beşinci sezon nükleer bombanın patlamasıyla kapanmıştı. Son sezonda ise hikayenin hızlanması bekleniyor ve diziden ayrılmış karakterleri dönüşü ile de seyircileri büyük sürprizler bekliyor. Son sezonun henüz sadece 7 bölümü çekilmiş. Senaristler ise internetteki yorumları yakından takip ediyor ve final bölümü üzerinde hala kesin bir yargıya varmadılar. Bugüne kadar çekilen en pahalı Amerikan televizyon dizilerinden biri olan Lost bugüne kadar 58 ödül kazandı. Altın Küre ve Emmy ödülleri de alan Lost 25 milyon izlenme reytingi ile rekorlara imza attı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!